Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, October 20, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris?

Jom join! Aku terima jemputa dari adik Syu :) Trimas Syu. Tarikh tutup GA ni pada 20.11.2010. Sila klik picca atau sini untuk join!



Aku dengan bahagianya tag:

acurose
momma mia
mama zharfan

Harap-harap dorang belum kena tag lagi hehe...


4 comments:

SyUhAdA said...

welcome akak...

gudluck eh~!

hehe

Mama Zharfan said...

memang dh tau pun psl GA ni
tag noted
nak kena cari idea dulu, sbb ada hadiah utk creative entry kan..lg pun due date lambat lg
good luck!

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ trimas syu :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ owh xlarat nk perah otak lg harini bnyk sngt perkara buat stress smpi nk bw td pn slow motion je pergerakan hehe... g.luck k.suziey! xsbr nk tgk hasil magic dr akk ><