Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, October 20, 2010

Won DUTCH LADY pledge design contest

Aku ni kalau tulis pasal entry hadiah suka buat satu persatu ikut jenis contest dan hadiah. Mahu juga buat satu entry sekelepuk macam geng comper blogger lain. Tapi aku yang.... sangat kurang hadiah kenalah bina satu entry per hadiah. Best tengok blog-blog blogger yang menulis sekali entry 5, 6 barang hadiah sekali update. Aku belum tercapai tahap itu.


recycle design
Nak join contest online ni makan masa lama jugak. Nak-nak sebab kat opis aku fokus kat berblog dan kat rumah blogwalking. Pastu link-link contest yang aku dah simpan list nak buat (suka bertangguh) terlepas tarikh tutupnya. Aku suka buat last mnt sebab nak perah otak dulu pikirkan idea. Tapi itulah... pikir punya pikir sampai lupa. Nasiplah...

Baru dapat khabar gembira dari Dutch Lady. Alhamdulillah aku menang contest rekabentuk pledge. Letak atas nama sendiri dan hubby. Keduanya dapat. Tapi tak tahulah apa hadiahnya. Rasanya cik ramah mesra wakil dari Dutch Lady tadi maklumkan produk Dutch Lady. Untuk kepastian kenalah tunggu masa nak redeem nanti dalam minggu depan.


Syukur... sedang hati ini terluka, ada juga khabar gembira memujuk lara...

19 comments:

SyUhAdA said...

wow...
mng lagi..
bes nye..
thniah ye~

Mama Zharfan said...

congrats wan :) memang sgt happy kalau dpt menang apa2 contest :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Tahniah Wans.. =)

~Serenity~ said...

congrats akak..aritu sunsilk.wush untungnye jadi orang kretip ni..hihi..blh masuk mcm2 contest..;)

Adyshariz said...

btui..btui..bila hati lara..dpt menang hadiah ciput pon dh hapy kan..tahniah wan..again dolly yg comey..kretif la

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ trimas. hadiahnya biasa2 je. msk utk meriahkan suasana (& berharap jga nk menang :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ betul. walaupun ciput je hadiahnya saya happy terlebih jgak k.suziey hahaha

Wansteddy Tales said...

leily ~ trimas ^^ cantik profile picca leily terkini :)

Wansteddy Tales said...

serenity ~ klu yg xstrict sngt akk dsgn cincai je dik. tp klu contest kena perah otak selalu miss nk join nk2 kalau deadline cpt ><

kakyong said...

tahniah..
bertuah la wans pandai mendesign ni...

h4ni3 said...

kalau dapat stok barang dutch lady utk setahun, best jugak tu wan.. :)

Momma Mia said...

huhu yipieee congrat Wan..
moga hati berbunga2 hari ni...

Mawar Merah said...

Wow.. Bestnye.. I love Dutchlady products coz so yummy. Tahniah kak.. (^.^)

Wansteddy Tales said...

trimas k.yong :)

Wansteddy Tales said...

h4ni3 ~ mustahil hani. paling2 pn saya rasa dpt stok susu dalam 6pek tu je hehe...

Wansteddy Tales said...

momma mia ~ trimas alin :) terluka hati di awal pagi. bolehlah rs kurang sedih sikit hehe

Wansteddy Tales said...

mawar merah ~ trimas dik :) akk xtau la nk bg sapa klu stok makanan. anak xblh minum susu hubby n akk pulak xsuka susu hehe

SyUhAdA said...

salam..

akak...anda telah ditag utk join GA..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

join lah ye..
hehe~

Wansteddy Tales said...

trimas invite ak syu >< insya'allah akk join :)