Nuffnang

Wednesday, October 20, 2010

Chat Box


Aku dah kusut berkali-kali hari ni. Dari pejabat lagi aku tengok kotak chat aku bermasalah macam kat atas. Asyik server problem la blablabla.... Asalnya aku pujuk hati jugak. Mungkin kat opis je jadi gini. Balik rumah ni jadik juga! Sesiapa ada penjelasan kenapa leh jadi macam ni? Benci aku! Agenda nak blogwalking pun tergendala.

Kepada blogwalker sekalian, teruskan kunjungi chatbox aku dan tinggalkan jejak. Aku akan jejak kembali blog kalian bila masalah kotak jerit aku ni dah kembali selesai. Sambil-sambil tu sesiapa ada penjelasan pasal isu chat box aku ni jangan segan maklumkan pada aku yeh yeh!

Bersama kita jayakan blogwalking :)

9 comments:

qasehadam @ nurul said...

saya rs sbb terlalu tegar sgt berblogwalking kot huhu..dulu penah gak jd gitu lelame dia ok sendiri je..mslh dalaman le tu kot.sy smp skrg tetiba dh xboleh n C & P kalo nk post entry.kene salin je kalo nk copy artikel ke ape.

SitiMashitahSaidin said...

btoi2.... shoutmix sy pon maslah gak~

eus said...

owh.. kejadian ini tidak pernah belaku dlm hidup ku! hehe.. kenape yerk?!

gnesop.com said...

terdapat 2 faktor:
1. mungkin kerana internet kita slow dan,
2. masalah server oleh shoutbox/shoutmix

:) saya pun selalu hadapi..

miszlullaby said...

dekat sye,akak nye chatbox ok jek..=)..maybe sebb server down kot tym akak bukak tu,tu yg nampak mcm problem sket..

sue said...

Haaa..semalam pun kena mcm tu jugak..Jenuh dari pg try bukak jadik macam tu ja..Alhamdulillah..balik..bukak kat rumah ok ja..kat opis ja jadi cam tu kot..Sukar dijelaskan kenapa..heeeeee may be betul kot kata gnesop.com tu..Maklum ler..line off kan..tentu lembab skit..:-)

Wawa~* said...

owh.. x tau pulak sy... sy xde masalah pulak.. maybe connection kut?

hope ur SB berfungsi smula as usual... :)

onniey84 said...

oni pun kadang selalu gak jd macam ni wan...tp tak lama...dia akan ok balik

Wansteddy Tales said...

trimas korang semua. chat box dah kembali berfungsi cuma terkadang je hilang2. cuba aktif kembali blogwalking dlm masa terdekat. bila free :)