Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, October 19, 2010

Won Spot & Pose with P.Ramlee standees contest

Terima email dari penganjur contest Spot & Pose with P.Ramlee standees. Alhamdulillah menang hadiah berupa tiket konsert Malam Tribute P.Ramlee. Kalau ikutkan dalam syarat pertandingan, pemenang juga bakal menerima voucher MPH bernilai RM100 atau RM50. Wallahulam. Tunggu dan lihat saja pada 24 oktober nanti :) Trimas pada penganjur. Pertama kali merasa pergi konsert. Aku memang tak berapa gemarkan konsert, tapi orang dah bagi free.... rezeki jangan ditolak!

Syarat pertandingan mudah je. Ambil gambar anda bersama standees P.Ramlee di mana-mana cawangan MPH yang terlibat. Seterusnya emailkan kepada penganjur.

Hadiah ni dimenangi oleh hubby sebab aku gunakan akaun email beliau. Gambar yang dipertaruhkan picca Damia yang sibuk nak pegang bahu P.Ramlee tu. Tak dapat tangan, dengan kaki dia nak sentuh 'P.Ramlee'. Jenuh ayahnya menegur sebab faham-fahamlah, kami kat dalam MPH bukan kat tepi-tepi pasar malam. Dengan peel Damia macam tu, inilah saja gambar yang paling ok nak hantar. Tak sangka aksi notty Damia dapat tarik perhatian penganjur hehe....



Trimas kepada penganjur. Harap-harap tiada aral melintang waktu nak ke konsert nanti :)

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah...tahniah....

SyUhAdA said...

wah...
besnye dapat g konsert..
thniah ek~!!

Wansteddy Tales said...

k.ayu ~ trimas ><

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ act kureng konsert2 ni tp alang2 free redah je la :) trimas ^^

Mama Zharfan said...

bestnya..me teringin nak pegi :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ sy kureng berminat k.suziey. tp nk cuba jgak join timba pengalaman :)