Nuffnang

Thursday, November 25, 2010

Hadiah dari MAY 100 Q&A Challenge

Sebenarnya selagi belum disahkan status kemenangan. Hadiah belum sampai. Malas aku nak update cerita pasal entry hadiah. Bagi korang surprise dululah hehe....

Jadinya aku kongsikan hadiah yang selamat aku terima baru-baru ni je lah ye. 3 buah losyen tangan dan badan rich moisture MAY. Harum sangat. Malah dengan sentuhan dikulit terus meresap dan melembutkan kulit. Selesa dan wangi. Bestnya dapat 3 botol. Salah satunya aku bawa ke pejabat. Boleh pakai kalau bau badan dah kepam masuk waktu petang. Semacam pengganti pewangi dah losyen ni. Memang tak rugi kalau nak beli pakai :)

Sempena sertai contest anjuran Facebook MAY 100 Q&A Challenge yang lalu, aku berjaya menjawap 3 soalan kreatif. Aku gebang je dengan hati yang takde perasaan nak menang sebab peserta lain memang hebat-hebat belaka. Tapi Pemenang utamanya bukanlah aku. Bagaimanapun hati tetap bersukaria. Nah satu botol dah terhias atas meja. Memang best...! Sekali lagi trimas MAY!

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah wan suka tengok semua kemenangan wan terbakar semanagt nak join gak, rajin la wan ni...

Wansteddy Tales said...

trimas anje... ia xlah seberapa. tp sbbkan hobi join jugaklah. walaupun yg simple2 pn blh buat senyum bila menang kan :)

AyuArjuna BiGoshh said...

wan akak dapat satu jer hehehe

Wansteddy Tales said...

K.ayu ~ slogan k.ayu semua best2. kreatif betul!

Mama Zharfan said...

congrats yer wan :)

Wansteddy Tales said...

trimas k.suziey... kecil2an je :)