Nuffnang

Wednesday, November 10, 2010

Stresss tak dapat berblog!

Ini kes kemaruk ke apa. Tapi realitinya itulah. Dalam aku kata aku bz aku singgah klik berkali2 masuk blog sendiri. Kot ada ke takde orang sudi singgah kala aku sendiri xposting entry menarik lagi membina. Trimas pada yang sudi jengah blogku yang kian kusam. Aku takde mood nak hias-hias tiap entry macam dulu. Masa yang diperuntukkan untuk menaip ni pun macam bnyak buang masa aku bekerja dan join selit-selit contest. hehe..

Harini entry aku pendek-pendek je. Aku sendiri tak puas hati menaip dan publishkannya :P

5 comments:

Whitey Mommy said...

tapi akk selalu je ada idea nak publish post... hehehe...

♥♥syahadah♥♥ said...

takpe ko take time lah..aku selalu gak masuk sini...takpo entry aku yg betulnya telah siap betul2..aku tertekan publish la beb..
http://syahadah79.blogspot.com/2010/11/akhirnya.html

nUR_rOsALiNdA said...

kalau time takde mood tu, mmg tak de mood nak update blog kan

chugie said...

wan tu dlm bz2 pun masih boleh buat mcm2 ye.. memang blogger tegar ni!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wans hadiah dah sampai.. ila dah buat entry kat sini.jengukla kalau rajin hehe..mekacih ye

http://kokoadik.blogspot.com/2010/11/hadiah-sampaiyeye.html