Nuffnang

Thursday, November 11, 2010

RALAT: hadiah pemenang tertukar tuan


Adui... hadiah kepada pemenang wansteddy giveaway tertukar pemenang. Kalau gift extra box gift & candle tu takpe la jugak tertukar. Tapi yang ralatnya dolly design pemenang dah tertukar tuan. Siap tertera nama masing2 lagi. Pada Ila dan Eima... maaf sangat-sangat ye. Kecuaian saya. Tapi dalam email dolly code blog ada saya selitkan sekali A4 size poster dolly. Kalau rasa nak best, bolehlah resize dan print dan tukarkan semula picca dolly dalam frame tu.

Aku masih bz banyak urusan nak diselesaikan sebelum cuti panjang minggu depan. Kerja-kerja tempahan terpaksa ditangguhkan bagi laluan kerja rasmi dulu. Kepada yang tempah dan mohon redesign maaf kalau tak sempat siap ikut masa dan spek yang dikehendaki. Terpaksalah tunda ke minggu depan, depannya lagi.

Ini keputusan yang sukar. Tapi aku tak boleh bagi jaminan kerja tempahan dapat disiapkan segera. Kena utamakan keperluan kerja pejabat dulu. haih...

12 comments:

eima said...

smlm br trima ... tu pasal rasa cam lain mcm je ...haha tak pe la nk wat cam ne ....

Hanz said...

hehehe...wan..suka duka jadi penganjur giveaway..pernah happen to me tapi bab mengepos..tak disengajakan, diaorang mesti faham punyer.. :)

qasehadam @ nurul said...

nak coti gik mane hamboiii lama nye coti raya ehh

AcuRose said...

aiseh...standard nyer ralat tu wan.
kalu tertukar letak nma acu lagi la ralat..frust lah tak menang..nanti wat lagi dan lagi hokey :)

chugie said...

hehe..camno bleh bertukar ni cik wan? emm.. bz sangat ni ek?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ala boleh print walik..dun woory tau.. tp anak ila kelakar . siap tanya "sapa ne? ne mama ke?napa mama jadi cartoon?"

haha

Wansteddy Tales said...

eima ~ sori eima, xsengaja. mmg jd peringatan pd sy sbg penganjur pasni ><

Wansteddy Tales said...

hanz ~ kalau sama nilai xpelah kan hanz :) hadiah dr sy tu xseberapa je tp dah amanya hadiah kenalah bg betul2. mmg rs berslh juga kat keduanya ><

Wansteddy Tales said...

nurul ~ balik sabah ba... memang xde chance nk blogging & surfing la. berukben saya jenis kiub besar P1 wimax tu malas nk usung g sana sini kot xde line kat sana huhu

Wansteddy Tales said...

acurose.. hahaha... melarat ke nama peserta lain dah jadi kes haru tu acu. insya'allah wan kan anjur contest akan dtg. xtentu lg bila. nk beli hadiah dulu. xnk buat contest xde hadiah kang bila nk bg hadiah plan ke lain pulak. pengajaran dgn 1st contest dulu huhu

Wansteddy Tales said...

chugie ~ hb yg kirim tp sy da tepek alamat kat bungkusan. myb terslh tepek alamat tang tu kot huhu... mmg bz amat ni chugie. bls komen ni pn dah dinihari dah haih....

Wansteddy Tales said...

baby ~ maaf ye ila. xsengaja. hehe... mesti cik amana yg tanya tu. blh bygkn muka blur2 cute2 dia dok tanya2 :)