Nuffnang

Tuesday, November 30, 2010

Top 20 for the Blog & Win Contest Chronicles of Narnia @ Nuffnang

Happynya....! Aku nak buat kerja lain sebenarnya hari ni. Tapi email yang aku terima dari pihak Nuffnang ni betul-betul buat aku teruja gembira sampai tak boleh jalan kerja aku. Kena jugak luahkan dalam blog lepaskan sikit rasa terlebih happy ni.

Alhamdulillah aku tersenarai dalam TOP 20 sempena sertai contest Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader by GSC EonBank Card. Apakah hadiahnya? Tiket tayangan filem Narnia 3D! Wa... wa... wa.... Happy! Happy! Pertama kerana ia free. Kedua kerana ia 3D. Ketiga kerana aku penggemar Narnia! Itu yang buatkan aku terlebih sudah berjoget sakan kat meja ni.


Walaupun hadiahnya hanyalah tiket wayang, dah buat aku sangat teruja. Sebabnya? Inilah pertama kali menang contest anjuran Nuffnang. Terasa dihargai juga wuwu.... Macam teks ucapan pemenang anugerah lak hahah... Sekali lagi, Trimas Nuffnang!

Nak baca entry contest ni? Jemput baca entry ni: “My Magical Journey”. Design, manipulasi foto, dan rangka karangan ketika sedang bercuti di Sandakan, Sabah. Berlapis-lapis sketches aku lukis untuk dapatkan cerita menarik. Tapi sebabkan kejar masa dan ketika menulis tu aku demam, Damia pun tak sihat, karangan entry ni tak menepati kehendak aku sepenuhnya. Apa pun masih buat aku happy sebab hasil kerja ni dengan usaha gak. Bila terpilih antara TOP 20 satu bonus untuk aku semestinya! Harap-harap kalian terhibur :)




9 comments:

LyNn'Azlina said...

wah..mesti best kan....tahniah yer...

mama tisya said...

tahniah wan..best kn dpt tgk wyg free..3D lg

MRS. K said...

congrax yang..

kite tak bape gemo cite camni.. huhuhu..

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..best tu tiket wayang 3D..citer wan pun mmg kreatif.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..bestnya menang :)

Mama Zharfan said...

congrats wan! memang best kalau menang contest from nuff ;)

SyUhAdA said...

thniah akak..
mmg patut menang pon.
mmg bes..~

mofaizmz said...

waah.. tahniah!ada baca psal contest ni, tp xde idea nk buat..

Wansteddy Tales said...

Trimas semua... ^^
hargai wish kalian >.<
sakit2 gigi senyum xmo lekang sbb happy :) somebody kata "menang ciput pn nak terlebih happy macam monyet" (kejam ayat ko encik!)... tapi saya tetap bersyukur. siapa nk bg benda free2 kan :)