Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, November 30, 2010

Won "CAPTURE & WIN: AN ADVENTURE WITH REEPICHEEP"


Okey aku menang saguhati (Je) untuk contest "CAPTURE & WIN: AN ADVENTURE WITH REEPICHEEP" anjuran The Ultimate Movie Card's. Syukur la..... Komen aku? lalala.... ho lalala... (not so happy :P)

Nak tengok full result? Klik sini

OCTOBER TOP WINNER
Prize: Sony Ericsson Vivaz mobile phone
VICTOR WONG WAI TSUNG

OCTOBER conso WINNERS
Prize: 2 GSC in-season movie passes to The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
1. HIMMAT SINGH
2. HONG LEONG
3. HASRUL HASSAN
4. HEX REX
5. TAN JIA JUAN
6. CALVIN LOH KIAN CHUANG
7. CIK YAYA ODETTE
8. CK SOON
9. RAASI UREEYA
10. SYLVIA WONG
11. SUDU BESI
12. KIRAN KUMAR
13. MOHAMAD FAIZ
14. SHUEILI TAN
15. FSSIX TAKUYA
16. EE RICK CHAN
17. ROBIN BRIAN VANDER SLOTT
18. WEE THAI CHONG
19. KOON




NOVEMBER TOP WINNER
Prize: Sony Ericsson Xperia X2mobile phone
YIN TE-QUIERO

OCTOBER conso WINNERS
(aku rasa dorg nak tulis november)
Prize: 2 GSC in-season movie passes to The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
1. NURUL AINA ADNAN
2. AZMAN SHAHARUDDIN
3. YAN MIE
4. MILA SAHAK
5. SUGITRA PURIN
6. ICKES ANGELO
7. PERKASH DEVI
8. WAN HAIRULSHIFAH WAN ZAHARI
9. ZATA SABRINA
10. MAY YENN
11. XENO LEONG
12. YIGIIN LEE
13. PRINCE KEN
14. CECILE YEOH
15. JAMESBOND BEST
16. LIM TIAN JUN
17. MIKIMOTO LOOI
18. SONNY SAN


CONGRATULATIONS ALL!!!


Aku rasa aku tak upaya dapat henpon free sebab takde orang tolong like entry aku hahahhaa.... sementelah entry aku memang tak best dan aku pun malas nak promote :P

Nak tengok hasil kerja aku terjah dalam FB tu. Nanti-nantilah aku paparkan dalam blog ni. Takde mood :P

9 comments:

Mama Zharfan said...

october top winner tu my emenang fren--otai comper tu, and sgt pro bab2 slogan :)
congrats yer wan

SyUhAdA said...

thniah akak~!

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ hehe... dpt dikenalpasti jugak tu k.suziey :) tahap otai tu. baru ni dia menang contest tilam tu. (tp xsure dah umum blm rsnya tgh start sis voting lak). biasalah bila ada yg menang sure ada yg argue. ada yg pertikai gk winning entry dia okt tu sbb contest ni base on kreatif tp entry dia org kata cam biasa je. wallahualam. dah rezki dia pastinya :)

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ trimas dik :)

AyuArjuna BiGoshh said...

wan- akak rs contest ni x based on like tp based creativity.klu x silaplah

Wansteddy Tales said...

k.ayu ~ hehe wan tulis ayat perli tu k.ayu. ikut syarat base on creative mmg xperlu like2 ni. konsepnya journey si tikus tu. tp ramai yg komplen coz grand winner (okt & nov) cm xckp syarat. tah la len org len pandangan psl isu kreatif ni :)

CaDLyNN said...

congrats!!!

Ciklinn said...

caiyok2... selalu ada luck yerk... ciklinn lg kesian tak pernah pun menang apa2 lagi huhuuh

yantz-yeem said...

wooo bpe byk tiket ko dpt nih..meh kalo x nak tgk pass kat aku wakakaka