Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, November 23, 2010

Won contest

Alhamdulillah... aku terima beberapa surat, email dan hadiah menang contest. Tapi aku takde mood nak bercerita panjang. Nanti-nantilah aku story. Kenapa tah hari ni mood aku ke laut je... Moody tak semena-mena. Buka facebook, baca entry baru, balas komen kawan pastu tutup. Adik aku banyak guna komputer main game. So aku malas kacau daun.

Biasanya inilah waktu happy aku nak blogwalking. Tapi sejak seminggu abaikan blog ni, aku dah kurang berazam tinggi nak menulis rancak macam dulu. Mood bercuti tu dah habis tapi sebabkan tak sihat, mulalah malas nak buat itu ini. Padahal dalam jadual kat kepala ni, macam-macam benda nak buat. Macam-macam entry nak karang. Macam-macam design nak rekabentuk. Macam-macam contest nak join. Tapi satu pun tak terbuat. Aku betul-betul takde mood nak online. Nitey nite...

2 comments:

SyUhAdA said...

thniah akak..
smoga cpt smbuh dan mood tak dah kluar dari laut..

Mama Zharfan said...

tak pe..bila dh ada mood nanti, jgn lupa citer psl menang tu..best tu. congrats in advance