Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, December 9, 2010

Wansteddy GA season 2 ~ Hadiah pemenang dah kirim!


Hadiah untuk para pemenang Wansteddy Giveaway Season 2 dah dikirim tadi. Trimas pada K.Yantz yang tolong tuliskan alamat pemenang. Walaupun aku boleh je kirim by hand sebab masing-masing alamatnya bukan jauh mana pun. Sekitar KL jugak. Mama Balqis je stay kat Kuala Terengganu. Tapi kekangan masa tak mengizinkan aku serahkan barang secara terus. Terimalah seadanya hadiah tak seberapa dari saya wahai pemenang semua. Buat adik Kehelan, pemenang utama. Jangan terkejut tengok hasil balutan hadiah tu yeh. Pemenang my GA yang lalu memang dah masak dengan skil balutan aku yang.... carca marba tu! hahahha...

Semoga semua barang selamat diterima oleh kalian. Kalau tak sampai dalam tempoh 3 hari hingga seminggu berikutnya, maklumkan kat aku yeh. Nombor siri rekod barang aku simpan lagi ni :)

Bila berikan hadiah pada kawan, aku pulak terima hadiah. Bukan satu, bukan dua, tapi tiga! Nantilah aku khabarkan kisah selanjutnya. Memang best giler!

3 comments:

Dilla Ady said...

nmpk cam hampa ngan seseorng jek nih...

Wansteddy Tales said...

Kalau rujuk entry ni, saya tak frust pada sesiapa. sbb entry ni entry best dari saya. haarp2 semua pemenang happy dgn hadiah masing2. dan penting semua hadiah selamat smpi ke tgn tuan masing2 >< risau gak ni ^^'

nad said...

k.wan :) nad dah dapat hadiah semalam . thank you sgtsgt (^_^) mama cakap payung and FM kebaya tu comell , hehe