Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, December 9, 2010

Winner capture total 20’000 CONTEST!

Wa... Aku tak sangka ramai yang beri perhatian kat capture total 20’000 CONTEST! Rasa terharu dengan sokongan korang. Mula-mula aku dengan yakinnya percaya, sorang je akan menang contest ni. Sebab tu aku sanggup bagi hadiah 3 item okey. Tapi sebenarnya 7 blogger berjaya dapatkan nombor bertuah 20'000! Wa... wa... wa... berpeluh-peluh aku okey...


Boleh taka ku kecilkan bilangan hadiahnya? Sebabkan ramai yang menang. Aku terpaksa buat gini. Jangan kata aku mungkir janji yeh. Giler aku nak design 7 design dengan 3 item masing-masing. hahahha... Justeru aku ambil keputusan. Pemenang pertama yang hantar email akan mendapat hadiah memilih 3 item sebarang design dalam my blog. Dan 6 yang lain akan mendapat pilihan design badge atau watermark. Header tak dapatlah korang. Penat hakak nanti. Harap-harap takde yang kecil hati yeh yeh...


Keputusan pemenang... Korang boleh rujuk attach file kat bawah. Ini senarai email yang aku terima dari blogger yang sempat capture 20'000 total.


Pemenang yang terpantas ialah...
Hui-Wearn
(Pemenang bakal menerima hadiah my design: 3 item pilihan anda!)


6 pemenang saguhati...
mamabalqis
Anje
Kak Yantz
Cadlynn
Aja
aiDieNa
(Pemenang bakal menerima hadiah design: badge & watermark)


Tahniah3! kepada yang berjaya. Dan kepada pemenang saguhati... maaf tak dapat tunaikan design pilihan 3 item tu. 7 kerja design agak sengsara buatku. Harap kalian faham dan tak ambil hati yeh...

Ini last contest yang aku tawarkan hadiah my design. Aku tak larat dah buat hadiah berupa design2 ni. Serius hahhaha.... Kepada pemenang semua. Saya akan kontek kalian perlahan-lahan by email. Kalau kerja design lambat siap jangan ambil hati. Saya design ikut nombor giliran anda yeh.

9 comments:

MRS. K said...

tahniah semuanya...

~Serenity~ said...

tq kak wan!!..dapat free badge ngan watermark design dr kak wan pun best jugak..semoga kak wan terus sukses..nanti sy reply email, nk kena pikir dulu design mana..;)

CaDLyNN said...

hahaha...terkejut jugak memula bile ade jugak yg kate da capture..eh..mcmmane boleh ramai yg capture? ekeke..btw thanks wan.. saguhati pon dah menggembirakan saya~ YEAy~
tapi sebenarnye nak header..huhu

aiDieNa said...

Wah tak sangka ramai yg dapat captured.. ingat ker sorang jer huhuhu.. ruginyer tak dapat yg first sebab maser nak send email tetiba laks hang.. kena hantar semula.. apa² pon mekasih bebanyak.. dapat menang badge ngan watermark pon kira ok lar kan.. hehehe

yantz-yeem said...

tahniah3x!!! waaaa...nak menang no.1 x dpt...hwaaaaa...nie gara2 pribnt screen la nih...jenuh aku bkk adobe x leh nak paste...hukk..huk...x polah..dpt badge ngan water mark pon aku trims je...ni nak pikir idea yg menyusahkan ko nak design hahahahahaa...( gelak syaitonnn)...kikkikiki

Hui-Wearn said...

thank you Wansteddy!

kena fikir panjang ttg design ni... bagi saya sikit masa ya....

Congrats kpd pemenang-pemenang lain!

Mama Zharfan said...

congrats!

nba-Nur said...

Tahniah... Ramainya pemenang.. Contest ni memang dpt perhatian ramai.

Mama Balqis said...

horey!!!ok la dapat saguhati!best jugak! TQ :)