Nuffnang

Tuesday, December 21, 2010

Won Sembonia Handbag & Voucher RM100 SakaeSushi!

Semalam aku terima dua khabar gembira. Aku menerima dua hadiah dari BluInc! Alhamdulillah... keduanya selamat tiba ke tanganku. Hadiah pertama... aku terima suratnya pada 17 disember lepas... melihatkan hadiahnya yang beshhhh... Maka aku tak sabar-sabar nak ambilnya isnin lalu. Sayang sekali hubby sibuk maka aku pulak terpaksalah menunggu. Tapi semalam sebelum balik ke rumah hubby sampaikan hadiah yang diambilnya di BluInc, petaling Jaya.

Kali ini menang hadiah handbag Sembonia bernilai RM280! Wohoooo! Aku memang jarang beli handbag. Harga handbag standart kalau aku dengan duit sendiri paling mahal pun RM50 saja. Kohkohkoh... Kedekut! ahhahaa.... Yang ini pula sedap disendeng... Besh kerana empuknya dan freenya Walla!
Handbag pun ada nombor siri? Handbag ini bernombor 19. Sama nombor dengan my besday! Adakah suratan atau kebetulan? Sungguh lucky nombor 19!
Surat pengesahan dari BluInc! Tengok surat saja hati aku dah happy. Tapi dapat handbagnya lebih-lebih lagi...
Muka pucat saja. Aku sebenarnya berperang dengan perasaan sedih, kecewa, marah kerana dua kes bertindih. Satu dunia hidup satu dunia nyata. Kenapalah terjadi pada masa serentak. Kecewa berganda okey. Namun yang pasti setelah menjadi penuntut ilmu dan pemberi ilmu aku sangat pasti. Kita harus hormati guru kita hatta beliau hanya curahkan setitik ilmu semata-mata. Betul tak kawan-kawan.... Besar jugak handbag ni. Kalih cerita! hahahah....
Sesampai saja di rumah semalam, aku takde perasaan nak ambil surat. Sebab selalunya posmen suka masukkan surat aku pada hari Selasa dan Jumaat sahaja. Tapi hati yang takde selera ini pergi jugak dengan harapan yang kurang. Dan tak sangka Tuhan tu nak ceriakn lagi hari aku yang dirundung duka tu. Surat ini juga dari BluInc. Alhamdulillah... sukanya....!
Voucher RM100 dari SakaeSushi! Nyum-nyum...
Open table Jom! hahahha....

22 comments:

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..wah best betol hadiahnye..sembonia pulak tu..

syufaa said...

waaaa..best nyeee! leh ajak syufa skali! hehehe.. :P

Mama Zharfan said...

best tu!! me balik msia me join all the magz contest kaw2 punya mcm dulu2 heheheh sethn lebih tak dapek nak join ni

Fatin a.k.a. Aten said...

congrats akak.. jeles tgk handbag sembonia tu.. dah la tgh sale skang.. aisshh :p

SyUhAdA said...

wah..
besnye..
thniah akak~!

mama tisya said...

wah adiah lumayan..tkmo wt giveaway ke voucher byk tu...heheheh..tk pernh mkn pn

Wansteddy Tales said...

Eija ~ Trimas Eija 1st time gak pkai Sembonia. org xbg xmerasa la wan hahah

Wansteddy Tales said...

Syufaa ~ makan2 jom!

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ jom k.suziey! masuk semula korum comper magz! semoga kita dimurahkan rezeki... amin :D

Wansteddy Tales said...

fatin ~ owh jgn jeles dik, akk pn dpt rezki terpijak >< om la join contest, insya'allah murah rezki dpt handbag free :D

Wansteddy Tales said...

syuhada trimas yang ><

Wansteddy Tales said...

mama tisya ~ idea bernas! boleh gak kan wat ga voucher tu :D

CaDLyNN said...

congrats~~

Wansteddy Tales said...

cadlynn ~ trimas Lynn :D owh kalau la wan tau nama betul Lynn blh inform klu tau mana2 info lynn menang. bru ni da beli cosmo. xlucky pulak :(

@e_da said...

bestnya dpt beg tu..my fav sembonia..bertuahbadan

aiDieNa said...

Wah.. sokmo dapat hadiah.. seronoknya.. tahniah!

Wansteddy Tales said...

eda ~ trimas :D 1st time pakai sembonia XD

Wansteddy Tales said...

aidiena ~ trimas XD

onniey84 said...

wahh rajin nya wan menang bulan ni..Alhamdulillah rezeki datang bergolek-golek..tahniah wan....

maslinamansor said...

puas hati bila dapat hadiah semahal itu... sembonia lak tue..

Wansteddy Tales said...

onniey ~ rezeki ini dtg dgn ganjaran juga. wan sedih je sepajang mgu lepas n mgu ni. namun sedikit rezki allah kurniakan ni cukup bahagiakan rawat duka :D

Wansteddy Tales said...

maslinamansor ~ alhmadulillah... happy juga. tgk pun rasa seronok sngt. nk bw jln2 pn sayang :D