Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, January 5, 2011

CSI: Crime City ~ Currently Under Maintenance!

Maintenance
Sepanjang minggu lepas bawa ke minggu ini. Tiap kali lepak kat rumah adalah masanya aku curi-curi masa main game CSI ni. Sebabkan pemain perlukan tenaga yang banyak untuk siasat tapak kes. Dan aku pulak pemain sengkek hidup tanpa kad kredit. (Baguslah. Sia-sia je berhutang untuk game semata-mata, hahhaha...) Maka aku sangat hangat hati tengok paparan ini dalam FB tadi.

Kat opis bahagian aplikasi facebook kena block. Jadi sebarang game yang nak kena connect dengan facebook automatik kena banned. Nak tunggu sabar waktu kerja habis. Balik je tergedix-gedix aku buka facebook dengan niat nak sambung main game ni. Dan dengan hampanya inilah yang terjadi. Hatiku terguris luka.... huhu.... Cepatlah okey Game CSI oi! Tak sabar aku nak up kan level aku lagi. hahahha...

Ginilah aku kalau kemaruk main game. Jadi jangan hasut aku main game. Nanti kerja-kerja aku tak jalan. Kecuali game untuk contest. Kalau ada sudi-sudikanlah jemput aku join sekali. Yieeeehaw!

2 comments:

Em's Family said...

sebab tu i ni malas nak main game, once main game, i stuck!! and i boleh main sampai tak tido satu malam okeh..

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ hahhaa... zmn wan ketagihan game the sim dulu teruk wan jadinya. snggup tu beli DVD game add on bnyk2 sbb nk bg game sim tu meriah. sep bek tukar je komputer baru. xinstall. dtg balik tabiat gila game lama tu. habis la... kerja ke laut famili ke laut... hahaha