Nuffnang

Wednesday, January 5, 2011

Menolak rezeki! Kan dah rugiii

Hari-hari bila pergi kerja aku mulakan dengan azam baru. Kerja kerja kerja. Lepas tu selit-selit kerja order. Pastu kurang-kurang karang satu entry contest. 1 pun jadilah. Tak kisah apa jenis contest pun. Asalkan ada. Tapi.... bila aku melayan kerja atau terlayar internet tanpa niat (hahahah... alasan!) barulah aku sedar masuk hari ketiga bekerja... azam aku belum terlaksana. Cis!

Pastu jemputan tag contest kenalan blog. Minta maaf sangat-sangat korang.... berderet masuk draf. Aku plan nak buat besh-besh. Sudahnya banyak terlepas duedate. Ada jugak aku publish selepas contest tamat. Penganjur pun dengan baik hati datang bagitahu... "contest dah tamat kak, sorry ye. Try lagi next time" Buhuhuuuuu.... Sedih. Salah aku la kan. Siapa suh bertangguh.

Sebenarnya ketika luahan kata ini ditulis aku sedang mengarang entry contest baru. Wah janganlah tersasar duedate lagi. Menolak rezeki secara halus. Penderaan mental untuk diri sendiri! hahahah...

17 comments:

BIONIC WOMEN said...

eily pun dah lama giler x join segala contest montest ni, wan..x der mood lagi..huhu

So Shy Lady said...

ahaks...sama kita. tu yg mls join.

Izzatul Iman said...

tak pe... sabar je... kalau memang sibuk, tak jawab tag pun takpe...

(me kate gini sebab me pun ade tag wans, tapi tetiba rasa macam memaksa lak...huhuhu....)

AyuArjuna BiGoshh said...

samalah kita dik non...banyak dah terlepas...sesak dah jiwa ni..yang tension contest yang kena purchase. brg dah beli brg tak isi.rasa nak nagis jer...huhu

aiDieNa said...

Takper.. banyak lagie rezeki lain yang terbentang.. tunggu nak kutip jer.. ;)

Azam tahun baru keje keje keje dan contest.. contest.. contest eak.. eheheheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

busy sungguh ye wanz!!

Wansteddy Tales said...

Bionic Women ~ Join contest ni ikut mood, masa dan tenaga. tapi plg pnting keazaman tu. kalau hangat2 tahi ayam mcm wan ni eily... jdlah kes2 sebegini. sesalan dulu tidak berguna hahahah... xpe eily, ada pencetus nnt. sure naik balik meter mood join contest tu! caiyo2!

Wansteddy Tales said...

So Shy Lady ~ hahaha... kita ni kena dptkan pencetus dulu. barulah smgt lebih berkobar2 :D

Wansteddy Tales said...

Izzatul Iman ~ oo tak lah. Saya lagi besar hati bila kawan blog sudi tag kita. Itu petanda dorg masih ingt kat kita. Happy tu! Tapi rs berslh sbb xtunaikan tag tu. saya ni buat entry pn main taram je selit2 masa. mood baek tiap2 jam rs nk updtae entry. moody kalu... esok lusa pn dok berkulat dgn entry2 lama hehe

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ woa... betul la k.ayu! tingat borang yg belum isi. baru2 ni mood contest wan merudum sikit. xde mood nk isi2 form. tp k.ayu ingtkn ni mmg wan nk kena semak balik senarai borang dgn segala resit yg bersepah tu. yg pntg hntr jugak sbb dah beli kan. jom isi form contest k.ayu! curi2 masa rehat kita kejap. caiyo2!

Wansteddy Tales said...

Aidiena ~ hahaha... itu yg sebenarnya. tp kita ble moody nk join 1 contest pn liat je rasa. gigihkan hati kena berazam lebih kuat pasni :D

Wansteddy Tales said...

Baby ~ permintaan bnyk nk kena tunaikan. Pastu leka sngt dgn kerja lupa nk buat yg lain. bukan lupa sbnrnya... xterbuat sbb klu tngl bab ni tingat bab tu camtulah hari2 wan hahaha...

chugie said...

sy pun tengah mode malas nk join ceontest ni.. tp wan memang rajin kan? + rajin meanng jugak.

Wansteddy Tales said...

chugie ~ rajin xrajinlah chugie. ada masa meter mood contest naik join jugaklah. hahah... meh wan tiupkan pencetus smgt kat chugie pulak. jom join contest. Caiyo2! haahha

Mama Zharfan said...

heheheh comper tegar memang akan jd tak senang duduk kalau tak dpt join contest, aklau terlps join contest me selalu rasa nak marah diri sendiri ahhahah

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ sindrom lazim seorang Comper! hahaa... wan rasa penyakit ni xde ubatnya K.suziey. kecuali kita berniat pencen dari join contest terus. tp ada ke comper yg pencen. join contest ni semcm 1 ketagihan. kalu berhenti lama pn besok2 tgk ada pencetus meh balik minat join contest tu hahaha

Em's Family said...

sekarnag ni mira tengah berusaha, satu hari WAJIB satu contest tak kira lah contest ape pun.. kira my KPI lah untuk contest hehehe