Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, January 5, 2011

Won Lipice Mini Contest ~ Facebook

Walaupun ia mini tapi kecomelannya buatkan aku sengih panjang harini. Contest anjuran Facebook Lipice ni berlangsung bulan lepas. Harini hadiah disampaikan rakan sekerja. Thanx beb!

Hadiahnya keychain Little Nurse Lipice. Ada 4 koleksi keychain. Setiap pemenang akan dapat 1. Aku dapat nurse kecik berbaju oren dengan limau sunkis sebagai beg sandang! Sekarang dah selamat jadi hiasan dinding di ruang kerja. Bolehlah tatap hari-hari di meja kerja ni. Thanx Lipice!

ps: Trimas pada Tiefazatie yang tolong hembuskan jampi menang contest semalam. Berkat aura master comper Cik Ifa ni, terus lekat hadiah pertama di bulan Januari! hahaha... Gurau2 manje antara aku & Ifa je la korang. Bukan serius! hahahha... Buat Ifa, besok datang orang mintak suruh jampi menang contest, hakak xtau yeh ahahhaha...

14 comments:

SyUhAdA said...

thniah akak..
comelnye keychain tu..

misyamissyou said...

aw tahniah kak! huhuu mmg comel!

fiza said...

Congrats...murah rezeki wan yer :-)

Wansteddy Tales said...

Syuhada ~ trimas Syu... akk pn suka bangat ><

Wansteddy Tales said...

misyamissyou ~ Trimas dik, siap sangkut tu xnk guna. kalau guna tau dah mesti tercicir punya hahaha...

LyNn'Azlina said...

comeynya keychain tu...

Mama Zharfan said...

meh me jampi gak hehe
u kalau menang, terus yg lumayan punya wan :) heheh kan dulu menang voucher ribu raban tu..

Wansteddy Tales said...

fiza ~ trimas fiza... inilah gift pertama awal thn. saya kurang join contest baru2 ni dah ada pencetus ni nmpknya kenalah psg enjin turbo balik hahaha...

Wansteddy Tales said...

LyNn'Azlina ~ kan... sbb tu syg nk guna. buat koleksi je lagi selamat hehe

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ oh k.suziey... harap mashin ilmu jampi k.suziey tu, amin... hahaha

baru2 ni wan slow skit join contest, k.suziey. baru nk jinak2 GA kat blog balik. tp tu la... kat umah je join. sbb kalu kat opis ni leceh sket kena save n upload. server slow kalu boleh tongkat dagu smbil minum kopi 1 mug baru siap 1 entry hahaha...kalau guna firefox boleh je copypaste :D

tiefazatie said...

haha..lawak la sis nie..ada plak..itu mmg dh rezeki sis..cumil bangat!ala..sis sllu mng hadiah riban2 punya..mana main cikai2 nie..hebat la sis..=)

bardboo said...

hehe...comelny hadiah dr lip ice tu..huhu...

Wansteddy Tales said...

tiefazatie ~ owh tidaklah ifa... perkataan 'selalu' tu kurang tepat. tp kalau ifa doakan selalu menang pasni. akk panjatkan amin banyk2. syukur ada gak kawan2 doakan yg baik2 utk kita ;D

kecik besar soal len cik ifa. yg penting happy menang tu. dpt xdpt hadiah pn soal lain. hahaha...

Wansteddy Tales said...

bardboo ~ kan... saya ambil masa beberapa min jakun dok belek2 td. padahal ciput je hahaha