Nuffnang

Wednesday, January 5, 2011

Dolly pemenang Total 20'000 capture

Harini baru ada kesempatan publish design dolly pemenang contest anjuranku yang lalu. Sebenarnya dah paparkan semalam dalam blog Wansteddy Studio, tapi dek kerana pengunjung pun sangat sepi bertandang ke sana. Aku paparkan sample designnya di sini. Nak lebih jelas. Singgahlah blog Wansteddy Studio. Tempahan dah ditutup ye kawan-kawan. Aku kena fokus kerja yang lain. Maaf atas sebarang kesulitan...




Sebanyak 7 rekabentuk untuk pemenang yang berjaya mencabut angka 20'000 contest Wansteddy. Dolly design direka khas untuk pemenang berikut, Hui Wearn, Mama Balqis dan Serenity83. Jemputlah berkenalan dengan mereka juga :D Tahniah kepada para pemenang. Mudah-mudahan kalian suka dengan hasil yang direkabentuk.


Pemenang lain yang masih dalam proses editting.... Aidiena dan Cadlynn. Diharapkan kalian sudi beri masa saya siapkan design. Ada kesempatan dan dapat siapkan sepenuhnya. Harini saya akan email sample design pada Aidiena dan Lynn. Pemenang yang belum memutuskan jenis design. Yantz-Yeem dan Anje Mama Balqis. Jemputlah emailkan sebarang permintaan berkenaan design dolly atau watermark atau badge ye...


Maaflah kalau hadiah untuk kalian lambat siap. Untuk lakukan kerja rekabentuk bukan sesuatu yang boleh kita buat sekali petik, siap. Macam magik. Saya cuba zahirkan permintaan kawan-kawan sepenuh hati. Selain dapat berikan kegembiraan pada orang lain. Saya sendiri dapat tumpang senang hati. Nantikan rekaan pemenang seterusnya!


Kembali bekerja. Yippa!

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ha...ha...wan jangan la marah k, entry tu bukan untuk yant ni kita marah jenis GA hadiah tak pos2 lagik, cam wan punyer ni online jerk...nanti kita pilih petang2 sikit...TQ

Wansteddy Tales said...

anje ~ tak marah la yang. wan tgh risau sbb design korg blm siap. pape anje sent email yeh :D

Mama Balqis said...

wan, tima kasih banyak2...me suka sgt!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan mmg best pasal design2 ne.. berbaloi tgu wan

Wansteddy Tales said...

mama balqis ~ trimas! dolly mama yg kedua siap. tp tgk2 cm xckp syarat je. pape nk mntk pinda juz mklumkan yep :D

Wansteddy Tales said...

Baby ~ trimas yang... terharu baca komen Ila :D

CaDLyNN said...

kite yg bg lmbt...ekeke..takpe wan...bile2 pon takpe..takde due date pon :)

~Serenity~ said...

thanx a lot kak wan..senang je deal ngan kak wan..hehe..nanti nak tampal kat blog..:)

Wansteddy Tales said...

Cadlynn~ xbesh gak sbnrnya peram design gift pemenang. kalau order dsgn pn dah ckp buat resah hehe.. setel bab gift ni baru happy sikit nk teruskan design order punya lak ;D dlm msa berapa min ni nk email sample dsgn Lynn lak. Jemput semak email yeh :D

Wansteddy Tales said...

Serenity ~ trimas Aja. Harap Aja suka dgn hasilnya :D