Nuffnang

Saturday, January 29, 2011

Hadiah Baca & Komen Lucky Draw!

Trimas pada kawan-kawan yang sudi titipkan komen membina untukku melalui entry A Magnolia Sherbet A Day to remember refreshing, and unique Fruity Taste! Bagi yang belum sempat meninggalkan sebarang komen sebelum ni, anda masih punya masa hingga jam 12.59 malam 31 januari ini :) Jemputlah titipkan sebarang komen dalam entry tersebut. Mana tahu rezeki anda  terima hadiah cabutan bertuah dari aku pula :D

Hadiah untuk seorangpemenang bertuah ialah... Sebuah buku berjudul The Runaway Bunny (with doll). Harganya lebih kurang RM45.00 sekotak. Semoga pemenang bertuah tersebut suka akan hadiahnya ini :D

Setelah kufikir-fikir  hadiah apa yang besh untuk diberikan kepada pemenang bertuah tu... Aku rasa hadiah buku pun besh juga. Tapi hati aku nak juga bagi anak patung sebagai kenangan. Sudahnya ikhtiar aku mencari hadiah yang berpadanan dengan kedua idea tadi temui jalan juga. Suka tengok arnab montok ni.

Tunggu pengumuman pemenangnya antara 1 - 2 januari ini ya. Insya'allah kalau tiada aral dapat berblog :D Siapalah yang bertuah itu ya..... 

Pst... pst.... 
Manalah tahu ada hadiah lain bakal menyusul... 
Walla!

12 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

comeyyyyyyyyy untung saper yg dapat :)

CaDLyNN said...

tomeinye rabbit tu~

Mama Zharfan said...

me yilek bab2 lucky draw :P contest wan psl pink kaler tu pun me tak buat lg--tak de idea lg ni :p maunya very lame oen ajer--wan kat designer--segan me nak join tau :P sbb me tak reti design2 or doodling2 ni..

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ harap2 pemenangnya suka ;)

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ kan... plan nk belikan satu utk Damia, tapi... xpe la, beli utk pemenangnya dulu :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ contest magz pn base lucky draw jugakan k.suziey. next time k.suziey balik confirm bnyk list winner ada nama k.suziey :D entry kreatif k.suziey, xsemestinya nk kena ada design ;) janji dpt menambat hati ---> wan & juri :D

mummy_ayu said...

comel tu bunny tu..

Adil said...

wah pmenang dpt buku dgn patong rabbit ! ;D
kang x silap2 pemenang x nk bace bukunyer,ambik rabbit doll jer
hehhhe XD

Wansteddy Tales said...

mummy ayu ~ kan ;) wan tgk sekali je terus berkenan

Wansteddy Tales said...

Adil ~ hahaa... mana2 pn pemenang dpt sekaligus. sbb dlm satu kotak ;D

mama tisya said...

comeyyy..hrp2 ada rezeki

deqlis said...

WAH BESTNYERR HADIAH DIA...:)