Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, February 11, 2011

BEASTLY Nuffnang Contest!

Layan filem ni. Aku rasa filem ni mesti jadi filem mesti tonton aku lepas ni. Aku kan suka filem-filem ala magik, fantasi segalanya macam ni. Perkenalkan filem Beastly!

Untuk sertai contest ni senang je. Lengkapkan slogan dibawah...

If I were a Beast given ONE chance to prove that I am worthy to be human again…
"I would like to express my deep concern for the people who cares for me and protects me. I won’t try to be so perfect, I will try to have only good moments… "

beastly


Jom tonton trailernya... memang cam beshhh!


Kisah ini yang mengangkat tema kisah dongeng the Beauty and The Beast. Gandingan Alex Pettyfer dan Vanessa Hudgens.  Pastu ada pulak si comel Mary-Kate Olsen jadi witch dalam filem ni, tentu dia jadi gempak cute witch! Nak tonton secara percuma? Jom cuba nasip sertai contest Nuffnang ni: Nuffnang Premiere Screening – Beastly.

Berikan slogan besh untuk soalan ini:
“If I were a Beast given ONE chance to prove that I am worthy to be human again, I would…”
 Beastly Promo
60 pemenang bertuah berpeluang mendapat 2 tiket tonton filem ni kat Cathay Cineplex, e@Curve pada 2 mac 2011 (Rabu). Nak lagi gempak? Pada haritu ada contest pakaian beragam (cosplay). Blogger dengan pakaian ala prince dan princess lagi mantop, berpeluang mendapat hadiah besh macam kat bawah!

- Cathay Cineplex e@Curve Platinum Movie Pass X2 pairs
- Limited Edition Baret worth RM300 X5
- Limited Edition Couple T-shirts worth RM550 X5
- Limited Edition Tote Bag worth RM300 X5
Wohooo! Superb besh! Aku sangat shuka! Kalau terpilih kalangan 60 pemenang bertuah tu, maunya aku jahit baju cantik-cantik ala princess hahahha.... Gigih tu! hohoho....

4 comments:

Mama Zharfan said...

good luck wan!! worth trying tu :)

wan join tak contest mamy poko? lucky draw kan :) sbb ur girl pakai MP kan :)

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ thanx k.suziey... doakan wan menang ya. dpt tonton free pn jadilah ;)

Isaac Tan said...

good luck to you yea!

Wansteddy Tales said...

Isaac Tan ~ Hi Isaac :)
Thanx ya :D