Nuffnang

Thursday, February 24, 2011

Dapat Card Reader free!

Alhamdulillah... jimat belanja. Mulanya aku cadang nak ke Lawyat hujung minggu ni. Nak beli card reader baru. Card reader sedia ada tu asyik-asyik hilang manjang. Tak reti dah aku nak cari kat mana. 

Dalam ura-ura nak membeli tu rupanya ada peruntukan card reader ni untuk staf opis. Syukurlah... Kalau kena beli tah berapa belanja. Lagipun aku suka brand Apacer ni. Yay! Gadget baru dah ada... proses upload gambar kembali bermaharajalela la lepas ni. Tu pun kalau rajin! kekeke...

5 comments:

mofaizmz said...

haha.. jimat duit akak..

Wansteddy Tales said...

btl tu faiz. tablet pen pun ada, tp kena share2 leceh la pulak. myb kalau nk sngt kne usaha beli sndri. nk jga lukis direct dgn wacom. kwn akk gtaw lg mudah drguna mouse.

SyUhAdA said...

wah..besnye akak..
x pyh nak beli dah..

Intan said...

Betul tu best2 tak yah keluar duit poket sendiri...jimat ooo :D

Em's Family said...

kadang2 bende yang kite lambat2 kan ade laa tu bende yang menanti :)