Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, February 8, 2011

FarAway Avon

3 in 1 Faraway Collection Perfume dengan harga bawah RM40!

Dah lama tak kenakan wangian FarAway ni. Zaman budak sekolah dulu, aku suka je bauan ni sebab ada jugak kenalan sekolah yang suka pakai bedak FarAway. Baunya dari jauh dah boleh tangkap. Sebab tu namanya FarAway! Peminat perfume yang sukakan wangian berbau haruman bunga, tentu suka dengan bauan FarAway ni.

Memang tak pernah beli dan pakai bedak Avon FarAway ni. Tapi kalau dah free... memang puas hati. Tak perlu nak beli dengan harga berasingan kan. Baunya memang seharum perfumenya.

Ini koleksi terhad keluaran XMas Disember 2010 (rasanya). Aku terima sample produk 10ml. Itu pun dah memadai. Sebab pakai secalit pun dah cukup wangi semerbak! 

Murah giler! Peluang baik kenalah direbut segera. Rugilah nanti pergi Avon semula, harga perfume dah naik kan heheh... Sekali sekala pakai Avon Perfume semula. Kali ni aku beli Faraway Classic ADP percuma Faraway Body Powder dan 2010 XMas Faraway = RM 38 sahaja! Murah kan. Normal price untuk Faraway perfume selalunya RM50++ kan... Kali ni harga lebih murah, siap ada sampingan produk lagi. Walla!

No comments: