Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, February 7, 2011

Pemenang Baca & Komen Lucky Draw!



Maaf Ambil masa agak lambat nak umumkan nama pemenang. Sempena birthday my laling hubby hari ni, aku nak umumkan nama pemenang bertuah menerima hadiah sempena sertai Baca & Komen  Lucky Draw! Dan maaf sekali lagi, tiada bukti bergambar dapat dipaparkan dalam entry ini kerana aku tertinggal kamera kat rumah! Aduhai... Sori ya amat... 
 

Setelah nama semua peserta, di cetak dan dibalut satu persatu. Aku masukkan nama peserta dalam kalang botol. Kendian aku baca segala jampi serapah sambil mengaul-gaul nama pemenang bertuah. Maka terbitlah nama pertama hasil cabutan tadi.... Dan pemenang bertuah itu ialah.....!

Ya.... Mira dari blog Hot Family! Tahniah Mira...! Mira telah memenangi sebuah buku cerita bertajuk The Runaway Bunny beserta dolly bunny. Jemput emailkan alamat surat menyurat untuk kiriman hadiah ya.

Dan dengan besar hati aku tambah seorang lagi pemenang bertuah. Tahniah Nigina dari blog Adam Nigina! Nigina memenangi voucher SakaeSushi bernilai RM30! Jemput email pada Wan alamat Nigina ya.

washifalo@yahoo.com

Tahniah kepada Mira dan Nigina. Pada peserta lain, jangan ambil hati. Sungguhlah namanya pun cabutan bertuah. Sebenarnya Lucky Draw ini sekadar suka-suka. Sambil-sambil ajak kawan-kawan blog baca entry contest aku, aku nak kalian memperoleh sedikit saguhati. Tak dapat semua, sorang dua pun jadilah kan... Insya'allah... ada masa aku akan anjurkan lagi Lucky Draw sebegini. Sambil-sambil baca entry aku, bolehlah juga mencuba nasip kan :) Mana tahu anda pulak bakal menjadi pengkomen bertuah akan datang!


 Contest bermula 5 Januari - 28 februari 2011

Dan kepada yang belum sertai Make Up Ur Entry Contest, jemputlah sertai contest tersebut. Contest ini dilanjutkan sehingga 28 februari 2011. Tujuannya untuk beri peluang kepada rakan blogger menyiapkan entry masing-masing dengan jayanya. Bagi yang sudah siarkan entry, masih boleh ubahsuai entry anda jika perlu. Jujurnya setakat ni, selaku juri utama, aku belum berkesempatan membaca setiap entry. Baru berkunjung ke beberapa entry sahaja. Jangan ambil hati ya. Sebab aku suka baca dalam mood happy. Nanti barulah rasa beshhhh je nak baca entry rakan blogger :)

Hadiah telah ditambah. Dari 4 pemenang kepada 5 pemenang keseluruhannya. Sila rujuk senarai bilangan pemenang dan hadiah terkini:

Hadiah Make Up Ur Entry Contest:

Hadiah Utama:
Sessi pengambaran percuma selama 1jam bersama Yantz-Yeem
Pop Up Illustrated book (ditambah)
Kotak barang kemas kaler PINK

4 hadiah saguhati:
Pop Up Illustrated book (ditambah)
Kotak barang kemas kaler PINK

Jemputlah bertandang ke entry  Make Up Ur Entry Contest.
Sebarkan idea kreatifmu dan semoga berjaya!

13 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!! me yilek2 hehe tough luck :p

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ :) jom join contest make up entry k.suziey! bab kreatif, k.suziey mmg selalu tampilkan kelainan :) tertgu2 entry dr k.suziey juga ni ;) dlm tmph semgu dua ni wan akan update jenis hadiah pulak. tunggu yeh :)

Izzatul Iman said...

tahniah kepada pemenang.... ok noted..nnt ne tukar tarikh tamat Make Up your entry tu...

AcuRose said...

tahniah pda yg menang..
alahai..
satu da melepas..
satu lagi menunggu..
tapi tak reti la plak nak make up entry ni wan..

Nigina said...

terima kasih ..wah boleh lepas ni makan sushi lepas ni hehehe... nanti i send address kat mail yer... ingat nak masuk contest make up tu .. tapi tak reti nak makeup.. but nak try juga kalau mana tahu menjadi hehhee....

Wansteddy Tales said...

Izzatul Iman ~ Thanx Izzatul :) as req rasanya lanjutkan sikit masa lagi ok juga kan :)

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ ahahaha.... lain blogger lain skill kreativiti derang acu :) nantikan masterpiece dr acu jugak :)

Wansteddy Tales said...

Nigina ~ Tahniah sekali lagi :) Saya cuba kirimkan hadiahnya dalam minggu ni. tgu ya :)

Adil said...

congrt. mira ! ;D

CaDLyNN said...

congratss

Em's Family said...

wah.. tak sangke ni menang.. rezeki bulan february ni.. anyway, thanks yer.. terima kasih..

p/s geram tengok badge yang you buat tu..

Wansteddy Tales said...

Adil & Cadlynn ~ trimas sudi join LD tersebut. Next time myb akan anjurkan LD lagi, insya'allah kalau murah rezeki :)

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ simple2 saja Mira.. sekali lagi Tahniah ya :D