Nuffnang

Monday, February 14, 2011

Mooooocha!

Satu lagi animasi dolly. Cuma design 2 frame. Last design sebelum berangkat pulang ke rumah. Kerana design segera, masih perlu penambahbaikkan pada budak kecik ni. Untuk hiburkan hati di petang hari sebegini. Tak kisahlah kan. Moooocha dari my dolly... ta ta!

Software design digunakan adobe illustrator dan adobe photoshop.

6 comments:

mofaizmz said...

pergh.. cute.. ni kira pro nyer skill ni.. bleh?

Wansteddy Tales said...

mofaizmz ~ ala faiz... jauh dr dikatakan pro. baru basic animation. kalau dpt buat 4,5 step movement baru leh kata real animation. bnyk lagi wan nk kena study ni :)

Mama Zharfan said...

sgt comel :)
software tu memang kena beli kan? ada tak yg versi free? me try surf mcm tak jumpa jer yg free

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ ada yg trial utk free download. tp xdpt guna lama. Wan pn jarang download software. selalunya beli je. tp kalau k.suzeiy nk download. type je adobe photoshop kat google, akan keluar adobe site. ada tool utk free download juga :)

AcuRose said...

isk2..mmg cute la dak skolah ni..
mmg kena wat byk frame & mmg mencabar.
tpi hasilnya nnti mesti puas hati lah.
great work wan! :)

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ 2 frame je acu. tngn gak nk buat bnyk2 frame dgn lebih movement. wan blm explore lagi nak buat bnyk frame :) mmg wan angkat acu punya kepakaran bab animasi buat animate ni. kira my my sifoo la acu ni hehehe