Nuffnang

Thursday, February 24, 2011

Won Tupai contest BEASTLY

Pertama kali menang contest anjuran Tupai.com. Pemenang memenangi dua tiket ke tayangan filem "Beastly" yang akan diadakan di Cathay Cineplex di e@Curve. Alhamdulillah... sangat besh! Kredit pada Ezay Hadry yang sudi maklumkan kat akak... Trimas Ezay!

Memang aku nak tengok sangat filem ni. Ini adalah kali kedua aku jejakkan kaki di Cathay Cineplex di e@Curve. Sebelum ni jejak Cathay Cineplex sekitar Januari lalu sempena sertai contest Faster. Oh ya... aku lupa nak paparkan kisah tulah... Rupanya masih dalam simpanan, kekeke... Nantilah aku publish bila ada masa :)

Kata-kata dari pihak penganjur:

Penebusan tiket hendaklah dibuat di meja TUPAI/CINEMA ONLINE pada hari tayangan filem tersebut. Pemenang dikehendaki membawa kad pengenalan untuk tujuan pengesahan. 
 MAKLUMAT TAYANGAN
Tarikh: 2 Mac 2011 (Rabu)
Waktu: 9.30 malam
Lokasi: Cathay Cineplex, e@Curve 
NOTA: Waktu tebusan tiket bermula jam 7.00 malam - 9.00 malam.



 SENARAI PEMENANG
 Alwin Chan
Choo Ann
Colin Pang Tiang Kuan
Fairoza Amalinna
Hussin Bin Mohd Salleh
Irwin Tee Siew Wei
Kong Mei Leng
Lian Ian Ying
Marhana
Mohd Firdaus Hussin
Nur Syaza Fatinah Binti Hussin
Rany Melissa Zolhaini
Sarinah Binti Idris
Tai Chai Ling
Tan Lin Lee
Wan Hairulshifah Binti Wan Zahari
Wan Nursyima Emi Binti Wan Ramli
Wan Zunaidah Bt Wan Abdullah
Yusmizam bin Mat Yusof
Zarith Nur Atikah Bt Abd Rashid



6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan!!

pst : boleh tak wan ubah setting comment box ni--tukar jd pop up, senang sikit nak komen, sbb style yg wan guna now, dia akan redirect to different page, sedikit leceh--just my 2 cents ;)

Wansteddy Tales said...

Mama zharfan ~ trimas. kecil2an saja. tp ckp buat wan happy ^^ sbb mmg suka nk tgk movie ni...

wan dah ubah setting. act xgemar pop up comment ni sbb leceh. kdg2 kita buka bnyk2 link terlupa mana satu link wan hahaha... xpe, utk kemudahan penulis komen, xde masalah ;)

siti nurkhijah said...

tahniah wan... tengok wayang sakan la wan bulan ni, semalam pun menang tiket wayang jugk kan?

ct tak penah join contest yang hadiah tiket wayang sbb dah tau mesti tak bleh p tengok... kita jauh nun diutara

Ezay Hadry said...

same2 akak
tu pun kebetulan sbb nak tngok senarai pemenang..
tapi kalau akak dah menang ezay tumpang gak menang..hehe

Wansteddy Tales said...

siti nurkhijah ~ trimas Siti... alhamdulillah... bln ni dpt tgk beberapa jenis flm. harap2 besh2 la citer2nya ^^

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ trimas dik. smgt pengcomper yg sihat. klu xde aral bertemulah kita kat ecurve nnt hehe