Nuffnang

Saturday, March 5, 2011

Antabax Contest

Sengaja mengatal nak design icon Antabax tambahan ini. Jangan gelak! Ah... nak gelak pun takpelah...  hohoho... Aku lukis tak sampai 15 minit sebab kejar masa nak pergi makan, masa lunch semalam. Sudahnya hasilnya..... kelakar! hahahah... Gasaklah. Asalkan matlamat aku tercapai nak design icon Antabax ini versi aku pulak. Sori imej logo dan logotype kabur sebab aku takde adobe photoshop dalam pc ni. Dah habis trial. So tak dapat nak publish hasil lebih kemas untuk logo. Lain-lain tu aku guna adobe ilustrator, maka pixel lebih kemas. Dan ya, ini lukisan vector :)
Ini yang aku sengaja tepek kat wall Antabax. Suka-suka. Bukan contest design pun. Sambil-sambil tu, jomlah join lucky draw dari Antabax Facebook. Mana tahu rezeki korang lekat hadiah besh RM200! Sapa tak nak benda free kan ngeh ngeh ngeh... Jom join!

Kata-kata dari pihak penganjur:

Terms and conditions:
  1. Change your facebook profile picture to Antabax germ buster icon.
  2. 5 icons that represent 5 flavor of shower crème can be chosen.
  3. Choose your favorite one to be your profile picture.
  4. Can change icon frequently.
  5. Antabax will choose 5 winners randomly everyday.
  6. Winners of the day will be announcing on the next day.
  7. No repeated winners.
  8. Different prizes will be giving away everyday.
  9. Daily prizes will be giving away are hand sanitizer gel, hand sanitizer spray, shower cream in travel pack and bar soap.
  10. In final week, 3 final winners who set the icon as profile picture in longest time will get the exclusive prizes.
  11. Prizes for final winners will be RM200 for 1st winner, RM100 for 2nd winner and RM80 for 3rd winner.
  12. Lam Soon Sdn Bhd, its affiliated companies, representatives, agents or employees shall be entitled to change, add, or delete any parts of the Contest proceedings and formats.   
  13. If selected winners are uncontactable, the prize will be go to the next deserving participant who is contactable.
  14. All finalists will be verified on identity, friends list & 'likes' tally, among others.
  15. Decision made by panel of judges is final and no correspondences will be entertained.
  16. Antabax will decide period of time for deliver prizes.
  17. This contest is on from 1/3/11 to 31/3/11.
  18. Only residents who are living in Malaysia are eligible for this contest.
Nak join, klik je mana-mana link dalam entry ni. Kalau tak masuk korang type je Antabax kat facebook. Like dan join. Untung sabut, menang ^^ Selamat Berjaya!

3 comments:

SyUhAdA said...

wah..
comelnye..
hee~

Wan_hazel said...

comel lah kak wan...ehehe...

mummymer said...

Wan, dia tak suruh kite create logo kan.. kalau kene create.. confirm laa tak de bakat hehe