Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

DO Follow Blog

Ini kes terpengaruh dengan Cik Intan. Maka blog ini pun secara rasminya sudah menjadi Do Follow Blog! 

Jujurnya aku belum dapatkan perincian maklumat positif negatif beralih dari No Follow kepada Do Follow. Namun hasil bacaan dan fahaman dari blog Intan. Aku dengan tidak semena-mena menurut saja tutorial yang diajarkan Cikgu Intan itu hahaha.... Trimas pada Intan yang sudi berkongsi tips dan tutorial. Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan Do Follow Blog ni, jemputlah berkunjung ke blog Intan dengan tajuk entry tutorialnya:



Pengakuan jujurnya aku malas nak ulas lebih lanjut pasal Do Follow Blog ni. Maka dapatkan maklumat terperinci melalui blog Intan ok. Hahaha... Tapi... aku nak share button Do Follow Blog ni. Khas untuk semua yang dah beralih dari No Follow kepada Do Follow Blog ya. Dan ianya tiada paksaan. Suka ambillah. Tak suka, tak paksa tau! Saja aku deco badge ikut kesukaan aku. Dan suka untuk aku berkongsi juga. Percuma. Tak perlu bayar apa-apa. Aku sediakan dua badge. Satu dengan latar belakang putih. Satu lagi tanpa latar belakang. Ambik keduanya pun takpe. No problem!


Semoga kita mendapat manfaat dari peralihan Do Follow Blog ini ya!

7 comments:

athirah said...

Nak gambar kartun gak... Tlg lukiskan leh????

Wansteddy Tales said...

Athirah ~ insya'allah ada masa akk ubah badge kartun lak ;)

azlina aziz said...

bunyi macam menarik :D

Intan said...

Hee hee...cikgu intan dtg senyap-senyap nie check entri terbaru :D

Lulus-lulus!

Agree dgn wan, semoga kita mendapat manfaat dr peralihan status ini!

Mmg lah bukan nya kita nie nak kejar sgt traffic but benda yg baik for our blog and tak menyusahkan pon so why not kan ;)

Intan said...

Lupe nak cakap...hee hee...den ambik ye dua2 button DoFollow wan nie...cute!

Wansteddy Tales said...

azlina aziz ~ saya pn blm khatam habis. tp baca melalui tutorial intan, mmg bnyk beri manfaat :)

Wansteddy Tales said...

Intan ~ trimas Cikgu... haha... memang best tutorial tu Intan ^^ thanx share tau.
Silakanlah. Simple2 je wan design tu. ada masa wan upgrade lagi design baru :D