Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

Won DKNY BE DELICIOUS fragrance worth RM200!

Dah lama ambil hadiah ni kat ACP, tapi asyik bertangguh nak menulis dalam blog. Hadiah ni aku terima sempena sertai contest ASKCLEO SNAPSHOT JANUARY 2011! Memang tak target menang pun sebab contest ni base voting. Aku mana ada peminat. Maka mengakulah aku takde siapa sudi vote! uhuhu... Tapi awal Februari lalu, aku terima email yang memberi sinar kebahagiaan pada aku.... Trimas CLEO team! Korang memang BESH! Nak tengok gambar gedix aku? sila jengah entry ini. Malu aku nak copypaste semula. hohoho...


Dan hadiah misteri yang aku terima ialah..... DKNY BE DELICIOUS fragrance worth RM200!  

Pergh... berderau darah aku baca kandungan email dari pihak ACP tau! Inilah pertama kali aku pegang botol minyak wangi DKNY ni. Sebelum ni aku tengok dari kejauhan je atas meja display kat mall, sebab aku jenis tak suka laburkan duit demi wangian. Apatah lagi yang terlalu mahal macam DKNY ni heheh... Demi mengekang nafsu berbelanja. Aku lebih sudi memandang saja dari menyemburnya ke baju. Sebab kalau aku dah suka. Susah hati aku nanti, kalau tak mampu nak beli. hahaha... Syukurlah ACP sudi pilih gambar gedix aku. Merasalah aku pegang botol bulat hijau ini dengan penuh bangga dan wanginyaaaa....


Maka tak syak lagi kenapa sebotol kecil begini saja mahal. Baunya sungguh segar dan wangi. Walaupun punya aroma buah-buahan, namun baunya tidak tengik menusuk hidung sebaliknya diserikan dengan nikmat asas haruman yang buatkan kita terbuai dengan wangiannya. Memang besh!


Yang tolong ambil minyak wangi ni, si kecik inilah. Tak pasal-pasal dia jadi tetamu paling ditonton ramai haritu sebab dia saja 'wanita' terkecil. Yang lain paling muda pun pangkat remaja. So bila hadiah di tangan. Dah jadi hak milik dialah. Aku nak pegang pun tak diizinkannya. Sudahnya nak buat mini photoshot dengan minyak wangi sendiri pun berebut dua beranak ni hohoho.... Belum sampai aksi tarik rambut dua beranak okey! hahaha


Sekali lagi, trimas ACP! Sungguh teruja aku dengan hadiah ini. Pertama kerana inilah kali pertama aku rasa berbaloi join contest base VOTE. Keduanya, aku memang teringin lama nak berjoget sakan dengan bauan DKNY ni. Ketiga kerana ini rezeki yang paling wangi setakat ini. Memang besh!

13 comments:

karipapsayur said...

wah best nyaaa.. dengkiiiii

Em's Family said...

congrats!! takpe jugak si kecik yang berebut. jangan lak paknyer pun naik same hahaha

yantz-yeem said...

patut le aku dah xde bau tengik perfume avon tu lagi hahahahha....ni calit sikit2 je...jgn ko tibai calit byk2..kang bukan lalt yg pengsan..aku yg pengsan

mama tisya said...

bestnye dpt perfume DKNY..tahniah

mummy_ayu said...

wah best tu..tahniah!!

Wansteddy Tales said...

karipapsayur ~ join jom. contestnya ada bulan2 rasanya. kalau join jgn lupa invite wan yeh. blh tlg vote sbb akaun dah ada tu ^^

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ paknyer sekali sekala rebut pakai guna gak kalau perfume dia dah habis! huhu

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ nmpk sngt ko xtau beza perfume lama dan baruku harini aku pakai avon la kak! hahhaha

Wansteddy Tales said...

mama tisya ~ besh ^^ wan suka sngt pakaging dia :D

Wansteddy Tales said...

mummy_ayu ~ trimas ayu ^^

Mama Zharfan said...

congrats wan ;)

AcuRose said...

waa..best nye, marbeles..
hari2 mangi la mcm ni..huhu
tahniah yg kesekian kali eh.. :)

Intan said...

Jeles nya...huu huu :D

Tapi kan tergelak baca yg wan kata ini rezeki yg plg wangi :D

Bestnya!!!