Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Sunday, March 20, 2011

JuiceWork yang lazat!

Sempena menang lucky draw JuiceWork lepas, merasalah minuman istimewa ni. Boleh rujuk Won JuiceWork voucher untuk kisah kemenangan tersebut. Aku tak ingatlah pula ambil perisa apa. Tapi semuanya perisa yang menarik dan sedap! Antara yang pelik dan kekal di ingatan, perisa Oreo dan mangga. Setiap jus disediakan dengan aiskrim sebagai ramuan tambahan. JuiceWork ada dalam pelbagai jenis perisa. Dan setiap perisa ada khasiatnya yang tersendiri!

Setiap jus berharga lebih kurang RM10. Seperti yang aku bagitahu dulu, kalau tak kerana voucher mungkin  tak merasalah aku jus ni. Sekali redeem, aku angkut 4 perisa! Sebab hari tu hari akhir redeem jus tu. Ingatkan cup kecik je. Rupanya bapak cup dia bagi. Damia memang tak boleh makan aiskrim yang ada tenusu. Sudahnya tinggal aku, hubby dan adik aku je la buat cubaan perabih jus tu. Sudahnya tak habis jugak. Tapi memang sedap!

JuiceWork ni ada kat MidVally dan 1Utama. Yang lain tu tak pastilah kat mana. Oh ya, yang rumput belakang jus tu bukan rumput biasa tau. Dorang perah dah jadikan jus khas. Elok masa menunggu giliran jus kami, sempat tengok dorang proses buat jus rumput tu depan mata! Bau segar rumput tu memang menambat hati. Tapi aku tak jamin boleh minum walau seteguk! hahaha... 

Eh...!Belum rasa belum tahu kan... Apa kata korang lak cuba, dan citer kat aku. Sedap ke tak sedap jus rumput tu... nyum2!

14 comments:

Ezay Hadry said...

juicework mmg da besst la akak...
ezay penah rase yang tmbikai ngan laice aritu..lychee sorbet kot name die..tak igt..beli yang large terus hilang dahaga :D
gratz yer

syufaa said...

hehehe..xpnh try..nti leh try.. :D

Mama Zharfan said...

bestnya sbb FOC hehheeh

cikceriacorner said...

bestnye...nak..nak...hehehe

Em's Family said...

wan, u makin dan makin canggih laa wan.. i ni sejak teraktif amway ni. memang slow down pulak makin contest.. even blog pun mane sempat jer..

CaDLyNN said...

suke gak juicework ni... penah beli dulu...

AyuArjuna BiGoshh said...

da beshhh :)

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ hakak kalau org xbg bg voucher xterfikir kot nk beli hahha...

Wansteddy Tales said...

Syufaa ~ try dik, mmg sedap ^^

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ itu yg penting ;) haha

Wansteddy Tales said...

cikceriacorner ~ redeem last feb lepas k.teq. kalau tau ko suka, leh offer kat ko ritu ^^

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ owh... tidaklah juga mira. wan pn join mana yg smpt je skrg. bz bnyk keje. sbb tu nk share link contest pn dah xde yg terbaru ^^

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN ~ rasa yg menambat hati kan Lynn ^^

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ Beshhh :D