Nuffnang

Sunday, March 20, 2011

Won Asia Media goodies!

Dah lama terima hadiah ni dari Asia Media. Jujurnya tak ingat join contest yang mana. Tapi rasanya base lucky draw ni. Trimas kepada Asia Media selaku penganjur! Terhutang budi juga sebab dah lama aku delay nak ambil hadiah ni. Ikutkan tarikh akhir redeem hadiah ni sampai hujung februari saja. Tapi atas sebab company tu jauh. Dan nak redeem kena pada hari kerja. Macam masalah juga nak ke sana suka-suka kan... Mujurlah dapat juga hubby ambil kesempatan ke sana awal mac lalu. 

Hadiahnya, buku nota Balai Seni Lukis Negara yang cute! Sebuah mug yang tampil ekslusif dengan warna hitam oren. Dan sebuah VCD. Ketika nak buat mini photoshoot hadiah-hadiah ni. Damia pulak ikut nak buat photoshoot mainan dia. Aku tak bagi. Damia terus ambik buku nota. Tak dapatlah aku nak paparkan di sini. huhu... Bertuah punya anak! hohoho...

Sekali lagi, trimas Asia Media!

1 comment: