Nuffnang

Tuesday, March 22, 2011

MATTEL Warehouse Clearance!

Datang lagi! Besh.... Memang dah lama aku tunggu-tunggu Mattel Warehouse. Pergi warehouse yang lalu, tak sempat nak borong barang kesukaan. Aku ada citer dalam entry Bercuti di Kuantan ~ Part I.  Harap-harap kali ni dapatlah rembat mana yang lebih baik dari yang lepas. Barbie tunggu aku... hohoho....


Cuma sempat rembat Troy Barbie je. itupun barbie yang terbuang. Yang orang tak nak. Melangut atas meja. Sian Troy... Jadi aku ambil dari takde pape nak bagi kat Damia haritu. Cubaan kali ni, dapatkan Barbie yang betul. Kalau dapat set Barbie tu, lagi cun....

25-27 March 2011

Mattel Warehouse Clearance

3 Days Only

Brands Offered
Fisher Price
Barbie
Hot Wheels
Mattel Toys

Time :
25-26 Mar : 10am to 7pm
27 Mar : 10am to 6pm


Location
2nd Floor Block A
The Atria Shopping Centre
Jalan SS 22/23
Damansara Jaya
Petaling Jaya
Selangor, Malaysia

6 comments:

Em's Family said...

i tahun ni tak dapat pegi,, insyaAllah next year..

mummy_ayu said...

selamat shopping!!

Bionic women said...

Dhiya x suka barbie doll..
tapi kalau ada kelapangan gi terjah ler, tengok ada mainan aper yg dia suka..
memang jarang2 beli mainan utk Dhiya, selalunya tok or unty dia yg belikan

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ owh cuti2 hujung minggu ya Mira? Takpe, tahun2 dia buat warehouse. next time mira ada chance soping lagi ^^

Wansteddy Tales said...

mummy_ayu ~ kes nk perabih duit la tu kan ayu ^^ haha

Wansteddy Tales said...

Bionic women ~ aduhai... sama la dgn damia. dia main kejap je. lebih suka main kereta dll lain2 mainan budak lelaki haih...