Nuffnang

Thursday, March 24, 2011

Won Disney On Ice ticket!

Alhamdulillah... aku menang tiket Disney On Ice contest bernilai RM138! Pertama kali menang hadiah tiket semahal ini.Terima kasih pada penganjur yang murah hati bekalkan tiket free pada pemenang bertuah :)
Sayangnya hadiah hanya sebuah tiket. Sama ada kena laburkan duit beli tiket tambahan, atau berkorban salah seorang antara aku dan hubby. Aku cadangkan hubby je masuk tengok dengan Damia. Tentu Damia teruja nak tengok watak-watak Disney depan mata. Hadiah hari jadi untuk dialah ni. 

Memang besh! Tak sabar nak tonton 1 April ni kat Stadium Putra, Bukit Jalil! Tahniah juga pada pemenang yang lain :)

8 comments:

Memo_Hazel said...

tahniah kak. :)

Momokz said...

Pasni ajak dan ajar le camana nak menang kontest... iri hati betul!!!

Bionic women said...

Wan...nak jugak...huhuhu
mahal tau tiket nih. Dhiya asyik mintak jer kalau time iklan dalam tv..huhuhuhu

CaDLyNN said...

sure damia teruja nnti..bestnye kalo dpt bawak adik2 pi tgk ni..

yantz-yeem said...

best nya!!!! weh melabur le korang pi tgk 1 fmly....oh ye happy birthday tuk damia....muuuahhhh tuk dia...

Ezay Hadry said...

akak dapat dari contest mana?
best nye..astro ngah ada contest sama skang..tiket ni gak dapat..jom2

Menang 4 tiket movie Hikayat Merong Mahawangsa

Nia said...

ala,..sian kat Wan,..dulu saya pernah tgk sekali, princess2 jgk,..ok la..mcm fantasi zaman kanak2 dulu.

Mail said...

salam saya ada tiket disney...4 keping...siapa berminat boleh call saya di no 013-2752643 harga RM 80...tarikh disney esok 2 april 2011..