Nuffnang

Friday, March 25, 2011

Won Gin & Jacqie bag!

Selamat terima hadiah dari Measat. Hadiahnya sebuah beg Gin & Jacqie  Casual Meg bernilai RM99! Beg anggun ni diilhamkan oleh Jacqueline Ng. Diperbuat daripada kanvas tahan lasak. Perasan tak ada poket transparen di depan beg tu? Cadangan designer, boleh letakkan gambar kesukaan kita. Secara tak langsung macam frame bergerak gitu.... Beshkan!

Menariknya berkenaan  design beg ni, banyak compartment disediakan. Siap ada poket berzip di sisi satu lagi. Sangat praktikal nak muatkan pelbagai jenis barang. Terutama gadget penting macam henset dan kamera. Jujurnya aku sangat suka dengan dwipoket ni. Susunan barang dalam beg lebih teratur. Walaupun aku pengemar pink, dapat rona kuning ni pun buat aku jatuh cinta dengan warna sang suria ni. 

Huraian barang wajib aku. Buku sketchbook, untuk design dan skecthing projek. Beberapa borang penting termasuk borang contest, hohoho... Surat redeem hadiah yang belum ambil huhu... Dan buku nota pink tu khas untuk catatan peribadi pasal contest dan maklumat penting commision order Wansteddy Studio.  Paling penting, wallet murahan aku. Abaikan rupa. Yang penting isinya hohoho.... Kat poket, aku letak kamera digital, henset murahan dan external hardisk ~ pengisi segala harta design aku.

Terima kasih pada Majalah kegemaranku, InTrend! Alhamdulillah... Kemenangan ini sangat manis buatku. Jujurnya jarang sekali aku menang hadiah anjuran InTrend. Tapi kali ni InTrend sediakan hadiah lumayan padaku. Suka sangat! InTrend memang besh!

12 comments:

Memo_Hazel said...

wahhh. akak menang lagi. murah rezeki. alhamdullillah. tahniah kak. :)

Momma Mia said...

cantik.. suka2.. happy for u dear!!
congrat!!

Cik Puan Nurul said...

suka beg rekaan jac ni..sbb harga pun takdelaa terlalu mahal sgt smapai beriban n ade handbeg yg sgt cantik n pratical tuk ibu2 huhu..kire leh letak brg2 baby gak lam tu..cantik lak tu

iManAzRaf said...

hehe.. tebaek la kak... menang sokmo... bile masuk blog akk je mst ckp psl hadiah.. superb! =)

zahidah dihaz said...

cantiknya...menyerlah je warna...tahniah...



New Entry: Heel: Harus aku cerewet

Fahied_Hifni said...

wa..bes la akakkk...

: Ady :: said...

Tahniah.. hidupmu dipenuhi tuah.. :)

..aiDiena..

Mama Zharfan said...

congrats wan!! me memang dh bykkk menang dgn in trend --dulu2 lah :) balik msia memang akan beli in trend hehhehe

beg tu kalau kaler pink me jeles lah
sbb kaler kuning, so tak jeles sgt ehheheh

Intan said...

InTrend mmg best!

Amboi di blink-blink kan nya label beg itew...I loike :)

TheFusionTea said...

Aslmkum, modern n menarik, lucky u.

Ezay Hadry said...

comel la beg tu...ringkas tapi boleh isi padat..tahniah akak!!

Wansteddy Tales said...

Trimas sudi titipkan komen. Wan mmg happy sngt dapat hadiah ni. Jarang dapat hadiah dlm bentuk handbag ni ^^