Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, March 29, 2011

Sunyi sepi beberapa hari

Diam je aku sekarang kan... Jadi perempuan baik-baik... Tak bising-bising hahha.... Tidaklah juga. Aku takde mood nak online. Sungguh. Semalam seharian takde kat pejabat. Maka aku lebih suka bawa diri diam-diam. Malas nak online. Hatta nak membalas komen dan facebook pun takde mood. Begitulah jadinya bila takde mood nak berblog. Sunyi sepi blogku jadinya huhu....

Pelan-pelan aku bina entry-entry tertunggak. Banyak khabar nak dikisahkan. Sama ada rajin atau malas je. Baru lepas meeting pengurusan. Belum sarapan. Kepala agak serabut dek tugasan yang belum siap. So buat sementara, izinkan aku menghadap juadah makanan dulu...

8 comments:

♥♥syahadah♥♥ said...

lepas kau makan ...aku harap kau qadar dulu entry tertunggak..jamakpun boleh..windu ted!!

AyuArjuna BiGoshh said...

hakak pun malas bila pc sendiri sudah berpenyakit ....huhu

bardboo said...

kdg2 tu mood blogging pergi ke laut kan? hehe...time tu apa nak jadi kat blog pon jadilah..


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

zahidah dihaz said...

biasalah tu kak...kadang2 mood untuk blogging tu hilang entah ke mana....saya pun sama juga...baru nak bina balik mood berblog ni..



New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

Wansteddy Tales said...

♥♥syahadah♥♥ ~ nampaknya dlm status jamak ni Hada. Berlambak entry bakal menyusul ahahhah....

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ PC buat hal mmg bikin tension. idea berlambak2 pn jd hilang semuanya sbb xsmpt nk tulis dlm entry baru kan. cepat2lah sembuh PC akak tu. boleh baca entry2 baru yang besh2!

Wansteddy Tales said...

bardboo ~ dok melangut kat laut merajuk xnak balik hohoho.... mmg kdg2 tu ada masa kena dok dlm mode diam2. tgk2 ada x yg rindu! oh la hai.... perasannya haku.... hahhaha

Wansteddy Tales said...

zahidah dihaz ~ hakak tgk PC pn takde perasaan. rasa mcm tengok dinding, nk sign in pun rasa malas nk pegang kebot. gitu punya malas. kuat btl sindrom M (malas) itu hahaha