Nuffnang

Wednesday, April 20, 2011

Hadiah untuk Damia dari Auntie YantzYeem

Sempena hari lahir Damia yang lalu. Auntie Yantz hadiahkan sehelai baju Hush Puppies yang seksi untuk Damia! Trimas Kak Yantz. Memang cute baju tu. Macam biasa... tiap kali nak shoot gambar, mesti terbit part kaki Damia di celah-celah gambar. Kenalah edit balik hahhaa....


Apa pun syukur pada Allah... Kesihatan Damia kian baik, makin ceria dan banyak kaletahnya. Dan rezeki Damia juga mencurah tahun ni. Semoga anak mummy kekal sihat, bijak, dan dimurahkan rezeki selalu.... Selamat Ulang tahun ke tiga Damia...

5 comments:

Adyshariz said...

cantiknya baju

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ sweet kan ^^ cuma besar je baju ni. kena tunggu damia besar sikit baru boleh bergaya sakan dgn baju ni :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya dapat hadiah :) kalo my nuha terus nak cuba baju baru :)

nUR_rOsALiNdA said...

Comel baju tu
Happy Birthday to Damia...Hehehe~

yantz-yeem said...

erkkkk...beso ke>hahahhaa..aku try test kat budak bih kurang beso damia cam ok...mb leh wat tuk baju raya kui3x...