Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, April 13, 2011

Jom join CONTEST Justea Vote For Me on Facebook!

Jom join contest VOTE. Umum ketahui aku sangat malas raih undi. Tak seperti kalangan pro comper yang gigh, aktif dan bijak menagtur strategi. Aku lebih suka, umum sekali. Harap tinggi melangit orang datang undi. Dan biar je markah tu di situ hahahhaa...  Bapak aku kalau tengok gaya anak dia raih undi gini, pasti tunduk dengan wajah tak faham... Spesis malu tak bertempat haku ni hohoho....

Baiklah. Kali ni nampaknya sekali lagi aku bakal menyusahkan kawan-kawan. Aku terdesak! Aku takde kawan yang ramai dalam facebook. Kalau ada pun aku segan nak raih undi. Tapi kalau korang prihatin tolong VOTE untuk aku yeh! hahahha....

Nah sekepuk muka aku! hhahaha... Muka burok ni sempena join contest dulu. Gila kao, nak free hair gini. Mestilah gambar superimpose kan... Korang boleh ubahsuai muka korang berkali2 dlm contest ni. Buatlah berapa banyak pun. Yang penting orang datang vote.
Inilah gambar asal tu. sempena join contest Nuffnang: “My Magical Journey”

Nak join jom klik link sini. Kalau korang tergolong dalam group aku, jangan risau. Aku sedaya upaya klik VOTE. Kalau nama aku tak tergolong dalam group korang, sila beri jejak link yeh. Bolehlah aku vote korang pulak. Orang memberi kita merasa. Aku tak target menang pun. Join saja. Menang kalah tolak tepi. Janji kalangan pemenang tu nampak muka-muka dikenali. Secara tak langsung tumpang gembira. Jujur ni. Tah la kenapa. Aku begini. Spesis penyakit pelik hahahha....

6 comments:

Adyshariz said...

ok nanti free..aisha vote..hehe..gud luck wan

yantz-yeem said...

malangnya kat opis x leh bukak link tu..hopefully ko menang!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan caman nak vote ne?? bagi la link yg boleh terus vote wan..

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ tq ^^

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ behhehehe... gelak sinikal aku. nk lawan kaki comper? mimpi je la aku.... hohoho

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ wan pn tak tau nk cari macam mana. gigih mencari tadi, tak jumpa :(