Nuffnang

Saturday, April 2, 2011

Won Just Go With It merchandise!

Menarik hadiah ni kan? Sangat besh. Aku menang contest anjuran Cinela Online. Pertama kali mencuba, tak sangka lekat hadiah nombor 2! Trimas banyak pada penganjur yang memang besh.

 
Pemenang tempat kedua menerima flip flop Just Go With It dan sebuah beach bag Just Go With It yang superb cool! Warna yang cun. Selesa digayakan. Dan produk yang tahan lama. Sempat aku berjoget sakan sarungkan kaki dengan flip flop comel ni. Esok-esok nak bercanda dipinggiran pantai, bolehlah bawa dua item ni sekali. Just go with it! Tak sabar nak tonton filemnya pula. Sekali lagi, terima kasih pada penganjur yang baik hati. Cinema Online memang besh!

4 comments:

Mama Zharfan said...

kat UK dh lama tayang citer ni, sbb nampak banner promo merata2..teringin nak tgk sbb me minat dua2 pelakon utama tu

congrats yer..comel flip flop tu

Adyshariz said...

tahniah..tak tgk lagi citer ni..bz la

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ trimas k.suziey ^^ kat sini tak pasti bila tayangannya. dan myb wan xtonton sbb damia xminat filem cmni. animation tu gigihlah nak tonton ^^'

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ tgk riview dia cm besh kan ^^ boleh la tonton free2 time nnt aisha :)