Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, May 11, 2011

Hadiah dari Hubby ~ iPhone 4

Hadiah yang paling bermakna dalam hidup ini. Hadiah yang diberikan oleh insan yang kita kasihi.  Lebih mahal, lebih sayang. Ahohoho.... Ayat membodek suami paling berjaya. Dengan senang hati jiwa raga aku persembahkan hadiah yang diberikan encik hubby, sebuah iPhone 4! Beshhhh....

Hasil mengodek-godek, bukan sekadar iPhone4, reload RM50 Celcom pun ada. Tidak semena-mena rasa mewah sebentar kui3...

Ini sebenarnya hadiah surprise. Sebelumnya selepas mendesak-desak mengada, dibelikan henset baru. Sebelumnya aku dengan muka toya tunjukkan henset Sony Ericson aku yang dah takde rupa henfon itew pada hubby. Dah terkopak di belakangnya. Nasip baik masih boleh kekal sebelum dilekatkan dengan getah gelung sebab casing dia dah longgar. Waktu waktu kegemilangan henset siri itu, aku rasa mahal tak terhingga dah. Sebab tu, walaupun buruk. Aku sayang jugak. Sebab beli dengan duit sendiri kan. Yang penting bukan rupanya, isi dalam henset tu yang utama. Sebab terkandung macam-macam benda penting. Termasuklah gambar peribadi yang tak sudi dikongsikan dengan orang lain. Dan ia bukan gambar porno kalau ada yang berfikiran demikian. Hanyalah gambar diriku yang jujur dengan muka selebet! hahhaha....

Aku masih tak cekap menaip dengan iPhone. Kalau dengan henset lama. Pejam mata atau tengok tempat lain pun aku boleh menaip lagi laju-laju. Tapi dengan iPhone, dah la terhegeh-hegeh mengklik satu persatu, button tak dapat rasa pulak. Alangkan anak aku lebih expert bermain iPhone berbanding orang tua ini. Sesungguhnya aku masih jakun, walaupun dah banyak kali melanyak iPhone hubby dulu hohoho... Thanx my laling! Nanti ai belikan jersi Liverpool dan baju batik dari Kelantan yeh! hohoho....

20 comments:

Mama Zharfan said...

boleh geng dgn my mr hubby-- pengguna tegar iphone 4 :)
eh bukankan wan ada menang hadiah contest iphone 4 last few months? ke me salah tgk :p

Wansteddy Tales said...

Kebetulan masa dapat iPhone tu henset hubby rosak teruk. Wan bagi kat hubby je. sekarang wan lak dpt hadiah iPhone dr hubby hohoho

anie said...

wah bestnye...bila la nak dapat present best mcmnie dr mr.hubby..

apa2 pun tahniah dpt iphone 4

mama yusra said...

wah..beshnye... :)
slmt study iphone ye..

Lin Azlina said...

saper nak bagi sy iphone ni..huhu

Bionic women said...

wahhh..masyuknya hadiah..bila kita plak nak dapat nih??? hehe

BabyIntan said...

Wow wee...bestnya wan!

Haa haa...kita pon nak mengada mengediks aaa ngan hubby cam nie :D

Natasha said...

gud for u dear...... seronokkna bila org yang kita syg pndai tunjukkan kasih syg kat kita:)

mummy_ayu said...

wah..best tu..dpt i phone 4..siap ngan top up....cayalah..

AyuArjuna BiGoshh said...

lepas ni boleh bergelar Mr & Mrs iphone....hik hik...best la wan :) p/s: tanya ngan hubby wan tak nak kasi kat bakal besan ke hadiah pra hantaran hahahahaha

Sari said...

teman tumpang sronok n tumpang tgok yer..:p

ibu_Arifa said...

waa...syokkan..dpt hadiah mahal2 mcm ni. sekali sekala nak tukar hp..bukan selalu. skrg ni saya dan asben dok rajin d/load sofware utk Dalila..ambik yg free2 jer.. saya pun xterer lagi,baru masuk 2 minggu ber'iphone ni.

yantz-yeem said...

bru aku nak tye apsal ada ipgone kat ats meja ko...wooo baru ghupe nya...xpe nnti kat dlm bilik aku leh tumpang sekaki berFB eks...

Nigina said...

ayoo bestnya dapat hadiah iphone 4 ...jelesnya i ... hehehheheh....

deqlis said...

wow!! dpt i Phone..mesti seronok punya....haha..deqlis ngan hb bab handphone mmg ketinggalan...my dad lagi advance haha...

tp deqlis tingin nk ipad...huhu...
nk mengedikss gak laa niehh heheh..cam ner cara2x tue Wan??ekekeke..

nba-Nur said...

Wah seronok dan gembira bila melihat dan membaca entri Wan. Mesti terharu sangat bila dapat hadiah kesukaan kita dari insan tersayang.. Kiranya husband & wife iphone 4 la ni ye... Hebat sungguh!!

Adyshariz said...

rezeki jgn d tolak wan..baik hati en. somi tuu..bestnyeee..

Wansteddy Tales said...

Trimas bagi komen membina. Nak jawab semua jugak tp fikiran tepu sngt ---> nk packing baju, nak join contest, nk siapkan comission design, nk siapkan logo kerja, dan lain2 lagi yg mengugat kesabaran. mujurlah otak ini tidak keluar cabangnya. kalau tidak confirm macam medusa dah kepala ni bnyk benda sngt dok pk hahhaha...

tp tertarik nk menjawab soalan Deqlis: tips paling membina, pagi2 otw pergi kerja cerita pasal henset yg dah rongak. balik kerja, cerita pasal kawan2 pompuan len yg pakai henset hebat. confirm laki tension (rasa bagai 1 tanggungjawab belikan hp baru kat wifey) hohoho.... gurau2... :D

Wansteddy Tales said...

k.ayu... besan kena tunggu masa proses merisik nanti no... iphone terkini utk bakal besan, sbb nk mintak up belanja hantaran hahhaha

adianiez AIDA said...

best tahap maksima nih!!!
aida br dpt hadiah gaks dr hubby, sepasang kasut and jam. tu pun happy giler. kalu dpt iphone4????? yahoooooooooooooooooo....