Nuffnang

Tuesday, June 7, 2011

Won GUESS watch worth RM1800!


Hadiah yang sangat menarik tahun ini. Aku menang 4 utas jam tangan Guess bernilai RM1800! Kemenangan ini sempena menyertai "Kotex Luxe Romantic Getaway" Contest at Watson's (1 januari hingga 28 februari 2011). Walaupun sekadar hadiah saguhati, namun ia cukup berbaloi-baloi. Alhamdulillah...

Koleksi wanita jam tangan berwarna pink bertahtakan permata. Rekaan yang sangat cantik dan selesa digayakan. Ladies look dengan rona pink putih. Hasil kerja yang sangat teliti dan fashionable. Manakala jam tangan lelaki tampak maskulin dan memang sesuai digayakan untuk mana-mana majlis. Memang ekslusif!
 Guess for Men yang ekslusif dengan kotak yang sangat smart!

 Guess for women yang anggun lagi ekslusif dengan kilauan permata.

 Semua koleksi jam Guess yang dimenangi.

 Paperbag Kotex Luxe yang smart lagi cute! Hitam Pink.
Kombinasi yang lovely kan :D

Surat pengesahan dan pakaging jam tangan Guess. Sejujurnya aku sangat berpuas hati walaupun sekadar  memenangi dua tempat hadiah saguhati. Berbanding dapat hadiah grand prizenya peluang melancong ke Bali. Aku berpendapat, mendapat produk berharga lebih baik dari peluang melancong.  Jadi pada aku, hadiah yang aku perolehi kali ini lebih berbaloi dan sangat berharga. Trimas Kotex Luxe dan Watson's!

49 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan!! sgt besh tu-- i memang suka brand Guess ni :)

yantz-yeem said...

wah best2...dapt 2 set lagi tu...wooo pasnie bertukor2 le jam tangan!!!berbaloi2..

mama tisya said...

bestnye ..saguhati pn nilainye berbaloi2..tahniah

MRS. K said...

wah... blink-blink!
tahniah..

giless ahhhh hadiah jam guess tu

rusna wana said...

tahniah..tahniah...tahniah..best..best...wan menang lagi..

Momma Mia said...

wow congrat dear laling.. i'm happy for u... sgt jeles juga. tapi sgt happy kalo laling dpt bagi satu jam tuh.. heheh

juelee said...

wah tahniah kak.. saya pun skang galak nak join kontest hasil dari baca belog akak.. leh tak inpom saya klu ada kontest2 baru.. kadang2 sya tak pasan n tak tau sumber..
my emel miss_pooh84@yahoo.com.sg
FB; juliana juelee

Ema said...

pehhhhh

JeNNy LoW(JniE) said...

congratulations....
so lucky to get it ^^
sama design unya jam tangan ??
suka sangat men punya design ^^

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ stylish kan :)

shidasyakirin said...

kencanglah hadiah saguhati pun best giler..

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ yg ladies sama macam yg ko dapat ;)

Nur-nba said...

Tahniah Wan.. Murah rezeki sebab selalu menang contest. Cantik betul koleksi jam tu..Bolehlah melaram lepas ni. Kak Nur pun ada satu.. Memang minat jam GUESS..

Wansteddy Tales said...

mama tisya ~ pd wan saguhati lagi bernilai dr grand proze sbb xpayah pk nk kuarkan duit masa melancong tu haha

Wansteddy Tales said...

mama tisya ~ pd wan saguhati lagi bernilai dr grand proze sbb xpayah pk nk kuarkan duit masa melancong tu haha

Wansteddy Tales said...

MRS. K ~ Tq K, shining2 :D

Wansteddy Tales said...

rusna wana ~ alhamdulillah... rezeki kecil :D

mummy_ayu said...

wah..sgt la best..tahniah...untung tul..selalu menang hadiah best2.... :-)

Wansteddy Tales said...

Momma Mia ~ tQ laling... doakan wan lucky selalu. ada rezki leh wan lak anjurkan mini GA atau contest :D

Wansteddy Tales said...

juelee ~ wa.. terharu akak dengarnya. Tq Juelee... akak ni comper picisan saja. menang pn ala kadar je. insya'allah punya kelapangan akak share apa yg akk tau. mmg suka sharing2 ni :D

Wansteddy Tales said...

Ema ~ perghhh :D

Wansteddy Tales said...

JeNNy LoW(JniE) ~ tq Jenny. yp2 dua prize tu sama je designnya. for ladies n men. wan suka pakaging dia juga. smart n simple :D

Mama Balqis BPB said...

wooo....giler ah dapat 4 utas jam tangan!...hadiah saguhati jer tp mmg besh! Tahniah Wan!

Ezay Hadry said...

tahniah akak!! wah dapat 4 utas pulak tu harga rm1800....comel2 belaka..gratz

jom join luckydraw GA ezay

http://ezayhadry.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-1st-contest-vote-click-win.html

fiza said...

Bestnya...murah rejekii wan yer. Dapat 2 set lagi tu...tahniah ☺☺

nurulazham said...

tahniah kak wan!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh terbaik wan....:) suke arr bling2

nEa FleriDa / nIL said...

wahh sonoknya jadi akk.. asyik2 dapat hadiah jer.. tahniah :)

Ummi Dania Yasmine said...

wow wow wow :-)

SyUhAdA said...

thniah sis~!

CaDLyNN said...

sekali 4 wan menang? bestnye!!!!
congrats~

Wansteddy Tales said...

Mama Balqis ~ TQ mama balqis :D

Wansteddy Tales said...

shidasyakirin ~ alhamdulillah... xsangka juga lekat dua sekaligus :D

Wansteddy Tales said...

Nur-nba ~ Tq Kak Nur. Wan ni kureng suka pakai jam gara2 terikut peel hubby. Tp tgk jam ni mmg rasa cm nak mula kenakan jam semula :)

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ TQ ezay. akak pn xsangka dapat dua gift sekali. alhamdulillah... rezeki dr Allah :)

Wansteddy Tales said...

mummy_ayu ~ Tq Ayu... tidaklah selalu pun Ayu. Ada rezeki adalah... xde, usaha lagi :)

Wansteddy Tales said...

fiza ~ Tq Fiza... haah la, xsangka juga sebenarnya :)

Wansteddy Tales said...

nurulazham ~ tq Nurul :D

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ ahahaa TQ k.ayu :D

Wansteddy Tales said...

nEa FleriDa / nIL ~ xde la selalu Nil. ikut rezeki juga :)

Wansteddy Tales said...

Ummi Dania Yasmine ~ ^^ weeee :D

Wansteddy Tales said...

SyUhAdA ~ TQ Syu :D

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN ~ TQ Lynn :D 1 set ladies & men ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

horeyyyyyyyy menang lagi!! ila baru dpt msg menang cosmo entah hadiah apa tah..cd kot

Wansteddy Tales said...

Ila ~ tunggu dua 3 hari lagi manatau surat menang contest pula bakal menyusul. boleh redeem sekali. bkn senang nak berulang g redeem kan. Tahniah ila :D

Lin Azlina said...

murahnya rezeki...sy plak jadi smgt nk join contest...tq yer kak

Em's Family said...

gile best!! betul sebenarnyer mira pun setuju, menang hadiah lagi best dari gi melancong, sebab lepas melancong, just ingatan je tinggal.. tapi best jugak sebab nak pergi dengan duit sendiri bile pulak kan. hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah.. bestnyer!!!
tahniah laling!!!

Siti Asiah said...

wah sonoknya...bertuah awak..:)