Nuffnang

Thursday, July 14, 2011

Won Crabtree & Evelyn Hamper worth RM250!

Dah lama tak update pasal hadiah. Baru-baru ni rasa kurang bersemangat nak cerita pasal hadiah ni. Tapi cerita ini memang tak boleh tidak, kena masukkan juga dalam blog.  Perlu dimuatkan untuk  diabadikan sebagai kenangan. Sempena sertai contest In Trend, aku memenangi hamper Crabtree & Evelyn bernilai RM250! Alhamdulillah... Terima kasih InTrend!

Penggemar produk Crabtree & Evelyn sedia maklum dengan harumannya. Bahan-bahan terdiri dari pelbagai ramuan aromaterapi yang bukan sekadar mengharumkan, malah baik untuk kesihatan bagi setiap satu jenisnya.

Jujurnya belum buka satu balutan pun. Rasa sayang nak pakai. Memang besh Crabtree & Evelyn ni. Ambil bau saja dah beri rasa segar dan tenang. Sekali lagi. Terima kasih banyak pada majalah berinfo InTrend!

15 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

paling suke barangan crabtree dia bau buaha-buahan semulajadi :)

HaniCheLat said...

best eh product dia? tak penah cuba.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terbau-bau harum dia kat sini :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyeeeeeeeeeee..nak jugak... ekekeke

Adyshariz said...

tahniah wan, bau wangi smpai ke belog saya tau..hehe

Mama Zharfan said...

congrats!! ni contest via pos or via sms? mcm susah la plak nak menang contest in trend sejak me balik msia ni :p wan guna nama wan all the time ker kalau join contest dlm magz yg sama tapi with few contests?

zahidahwahid said...

wah...tahniah....


New Entry: Huruf disebalik nama

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ besh kan :)

Wansteddy Tales said...

HaniCheLat ~ setakat yg wan terima, semuanya besh2 belaka :) wangi dan tahan lama

Wansteddy Tales said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ ahaahahah... rasa segar bauan dia :)

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ hohoho... bak alamat ;)

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ Trimas Aida :D

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ InTrend biasanya kena pos :) Jujurnya kdg2 Wan letak nama kenalan, tp xsemestinya naik nama dorang ><

Wansteddy Tales said...

zahidahwahid Trimas :D

Devi da Lil' DeviL said...

wah congrats! so far takde rezeki kat majalah intrend lagi..kena tingkatkan penulisan slogan BM...hehehe...enjoy ur gift.. :) :)