Nuffnang

Wednesday, July 20, 2011

Won Lady Gaga merchandise

Selamat terima hadiah penyertaan Contest Lady Gaga anjuran Ntv7 The Breakfast Show. Hadiahnya sebuah CD album Lady Gaga;  Born This Way dan sehelai T.shirt ekslusif Lady Gaga! Hubby yang tolong redeem hadiahnya di Seri Pentas.

Inilah dolly rekaan aku. Trimas pada penganjur. Rasa berbaloilah berjaga malam pikirkan idea nak hasilkan dolly Lady Gaga ni. Cumanya yang aku kesalkan, aku terlalu mengawal design. Fikirkan logik design sangat sampai aku lupa, seharusnya design costume untuk Lady Gaga mestilah supreme mengarut agar terserlah keunikannya! Apa pun takpe, setiap kemenangan dan kekalahan tu mengajar kita ilmu baru. Cuba lagi di lain waktu. Lebih unik, lebih drastik!

12 comments:

SyUhAdA said...

thniah kak wan..~

Lin Azlina said...

takpe...lama2 dah tererla...setiap pengalaman sgt berharga

Adyshariz said...

tahniah wan..cantik dolly tu

Anonymous said...

waiting for next post

Mama Zharfan said...

congrats wan!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sukanya bukak blog wan sbb buat ila mmg teruja masuk contest

Wansteddy Tales said...

Trimas SyUhAdA :D

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ betul tu, kdg2 dr kalah kita leh maju ke depan. yg pntg jgn mengalah terus :)

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ trimas aida, xde rezki menang hadiah utama. tapi dpt hadiah penyertaan pn dah memadai :D

Wansteddy Tales said...

Tq Anon :D

Wansteddy Tales said...

Trimas Mama Zharfan :D

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF)~ join je ila, mana yg sempat. ada rezeki menang la something :) insya'allah... murah2 lah rezeki kita selalu, amin...