Nuffnang

Tuesday, July 19, 2011

Won 1st Prize Yeo's "Lead a Joyful Life" Contest!

  
Alhamdulillah... menangi tempat pertama sempena menyertai  Yeo's Lead  a  Joyful  Life Contest. Hadiahnya sebuah TV LCD 32" berjenama Philips! Terima kasih banyak pada penganjur, Yeo's dan Mr. Derek yang memberikan layanan terbaik! Ini adalah kemenangan kedua sempena sertai contest Yeo's. Contest yang lepas, aku memenangi tempat saguhati. Ada kisahnya melalui entry: Won Yeo's "Lead a Joyful Life" Contest. 

 
Pada mulanya memang tak jangka menang melalui contest ni. Sebab tu bila Mr. Derek hubungi aku minggu lepas, bersorak sakan aku happy!  Sempat aku bertanya, siapa pemenang grand prize yang dapat TV LCD 42". Mr. Derek sporting je maklumkan, pemenangnya orang Terengganu. Tahniah kepada semua pemenang!

 
Damialah paling enjoy semalam. Siap selamba nak pakai pas pelawat. Sporting. Dan opis Yeo's dah jadi macam rumah dia. Sesuka hati je buat lawatan sana sini, hahhaha... 
 
Inilah hadiahnya... Jujurnya, aku memang pernah tanam azam nak menangi sebuah TV sepanjang aktif join contest. Dan tak disangka juga, cepat juga doa itu dimakbulkan. Syukur alhamdulillah... Semoga dimurahkan rezeki selalu, amin...

36 comments:

Devi da Lil' DeviL said...

wow! besar tv tu.. congrats!! contest jenis apa ya? gambar/slogan ke?

Cute MuM said...

amin.. tercapai gak impian tue kan..
uyun tah bila lah..
tapi kalo rajin usaha mesti ada rezeki kan..
Tahniah wan...

Nigina said...

tahniah wan... tv baru lagi tue

Wansteddy Tales said...

Devi da Lil' DeviL ~ Trimas Devi :D hi puchase wan rasa. ala2 contest 1st dia dulu :)

Wansteddy Tales said...

Cute MuM ~ insya'allah akan sampai giliran Uyun juga satu hari nanti :D

nEa FleriDa / nIL said...

waah bestnya. tahniah akk :)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah wan :)

Lin Azlina said...

saya pun berhajat nk menang tv lcd jugak..bestnya....tahniah kak

cikceriacorner said...

wow wan..tahniah..rejeki kan..alhamdulila

Mama Zharfan said...

congrats wan!! me pun wish nak menang tv one day heheh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah, company hubby kita ni, amik kat shah alam @ PJ hubby kita planner kat PJ...ahak sah2 kita tak leh join...bestnya dapat TV

Sari said...

tahniah wan...
raya dgn tv baru..yeah..

mieraminho95 said...

congrats ka epa..hamboi!! LCD 2..ngee~~wakaka

Wansteddy Tales said...

Nigina ~ Trimas Nigina :)

Wansteddy Tales said...

nEa FleriDa / nIL ~ Trimas Nil :D

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ Trimas kak Ayu :D

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ Trimas Lin, insya'allah... kan smpai giliran Lin juga :)

Wansteddy Tales said...

cikceriacorner ~ Trimas k.Teq :D

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ Trimas k.suziey :D

Wansteddy Tales said...

aNJe a.k.a MaMa_Balqis ~ Trimas anje. wan ambil kat PJ :D

Wansteddy Tales said...

Sari ~ Trimas k.sari. Tak boleh buka jugak kak, Tv sedia ada dah lebih ruang haha... nnt pindah rumah baru, bolehlah buka :D

Wansteddy Tales said...

mieraminho95 ~ Trimas mira... awatnya gelak2, tak picaya ka :D

mieraminho95 said...

bkn x p'caya..tp terkezuttt beruk..teror kak epa..hehe

Liza said...

Congrats!! Bestnya Wan....

Mrs. Hilmy said...

bestnye..

CaDLyNN said...

Congrats wan!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg tabik spring dgn wan.. belum lagi dapat hadiah besar2 mcm wan..

~dYaHaHa~ said...

kak wannnn!!!! tahniah sejuta kali..hehe..mmg idola kite kak wan nih! sape rajin usaha, die dapat lebih kan...!

yantz-yeem said...

tahniah...ni rse x sabar2 nak pindah umh nie...hahaha mesin basuh baru..tv baru...wahhh puas ati nak tgk tv!!!pasnie leh on9 gne kat tv je...

Wansteddy Tales said...

Trimas Liza :D

Wansteddy Tales said...

Mrs. Hilmy :D

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN ~ Trimas Lin :D

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ Tidaklah besar pn Ila. Bukan hadiah grand prize. Cumanya ia jd semacam dorongan kat wan teruskan usaha2 join cntest lagi ;D

Wansteddy Tales said...

~dYaHaHa~ ~ Besar penghargaan tu Dya :) Trimas banyak sudi berkawan dgn comper picisan cam hakak ><

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ act dah lama guna LCD Tv kat rumah. dah jadi TV ke3 la ni :D

Anonymous said...

Honourable bye, sentimental alternative other :)