Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, September 30, 2011

Jom VOTE Peraduan Jom Balik Kampung dengan Mamypoko

Stickey mode: Mohon jasa baik kengkawan tolong vote entry Wan. Terima kasih banyak! 
Mamypoko Facebook contest:
 
Komen ayat berikut dalam entry Wan ----> "My Tokidoki Icon"

 Fastine Facebook contest:  

-----------------------------------------------

Tolong vote dapat hadiah:
10 pemenang bertuah bakal menerima goodies besh!
Nantikan perkembangan lanjut entry ini untuk makluman berkenaan hadiah pula ;D

9 comments:

Wan_hazel said...

ok kak..wan dah vote dah..yg vote ke 127 tu vote wan utk hari nie..ehehhe..

Mama Zharfan said...

me dh vote utk ari ni--150th vote..nanti remind me kat FB--me ok ajer :) tapi ur pic is so nice--i like it!!--harap2 judge akan bagi chances for creative pics :)

Wansteddy Tales said...

Wan hazel ~ wan pn tau akak xsenang hati join vote base cnts. Tapi tah kenapa utk cnts ni akak pejam mata je join. Myb sbb ia anjuran mamypoko. Sekian lama setia fgn produk ni sb tu rasa xralat sngt sbb mmg guna. Yg pntg usaha doa tawakal DAN sokongan padu kawan2 mcm wan semua, insya'allah... :D

Ezay Hadry said...

dh undi tuk arini..lepas sahur mesti teringat nak undi semua kawan2 comper tuk mamy poko ni..

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ dah malas nak tag2 orang. hehe... sapa sudi rolonglah vote. tiada paksaan ;)

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ trimas Ezay ^^ hargai sepenuh hati ;D

ibundo said...

selamat hari raya wan. lama dah kpah tak datang ke mari...

blog-tips-kurus said...

All the Best!! :-)

mama yusra said...

semlm 460..today 461! gud luck!!! :)