Nuffnang

Thursday, August 11, 2011

Won Antabax hamper worth RM150!

Alhamdulillah selamat ambil hadiah berupa hamper Antabax bernilai RM150! Hadiah ini sempena sertai contest Her World. Macam-macam ada, sabun mandi dalam bentuk buku dan shower cream, sterilizer, pek isian semula dan lain-lain lagi. Tak dapat nak ceritakan lebih lanjut sebab semua produk masih berbalut dalam bungkusannya. Terima kasih warga Blu Inc!

 Dari sudut depan hamper

 Ada lagi stok lain di bahagian belakang hamper

Macam-macam ada. Memang bersyukur sangat menangi hadiah hamper Antabax ni. Jimat belanja dapur beberapa bulan. Kalau tak silap, my blogger fren, Eily Bionic Women pernah memenangi hamper yang sama keluaran bulan terdahulu. Rakan blogger yang turut sama memenagi hadiah hamper Antabax ni ialah kak Suziey, tahniah! Rezeki kita dapat hadiah yang sama kali ni ;) Alhamdulillah....

4 comments:

JeNNy LoW(JniE) said...

bagusnya...
x payah takut 1/2 mandi dah habis showel ^^

Mama Zharfan said...

congrats wan!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

congrats wan...

ila baca komen wan kat blog ila yang tentang nsry tue.. wan janganla macam tue.. insya allah adik damia takkan alami mcm damia.. wan doa banyak2 dimudahkan segalanya..lagipun mesti damia nak kawankan?? cian dia main sorang2..mama dia sibuk buat dolly..hihi

Lin Azlina said...

wah..syok! jimat duit nk beli shower apsni..3-5 bulan lepas tu..hehe