Nuffnang

Friday, August 5, 2011

Won Revlon hamper worth RM450!

Alhamdulillah... terima hamper Revlon bernilai RM450! Anggaran kasar saja sebab aku lupa nilai sebenar yang terkandung dalam surat. Lazimnya aku ambil gambar surat tawaran hadiah simpan sebagai kenangan. Sebab surat tu kita kena pulangkan pada penganjur waktu nak tuntut hadiah. Tapi tah mana silapnya, lupa betul nak ambil gambar surat sebelum ni. Tapi memang harga keseluruhan hamper Revlon ni sekitar RM420- RM450! Rasa sangat berbaloi dengan hadiah kali ini.

Revlon Foundation

Revlon Blusher. Suka dengan warna ni. Memang lazimnya kalau beli pemerah pipi, aku beli warna seakan-akan warna kulit. Sebab rasa lebih serasi dengan wajah sendiri :)

Revlon Colorburst tm Lipstick, Sienna code 055. Juga dengan warna yang aku gemari. Warna gincu Revlon ni rasa serasi dengan bibir :)

Skin matching make up. Yang bagusnya foundation Revlon ni, krimnya seolah cecair lutsinar dengan bebola halus warna. Bila dikenakan pada kulit, terus meresap dan serasi dengan warna kulit. Macam magik kan!

Revlon Beyond natural, smoothing primer base lissante

Revlon CustomEyes Mascara. Masih belum buka pakagingnya. Tak pasti macam mana bentuk berus mascara ni. Tapi bagi peminat produk Revlon, tentu sedia maklum kualiti mascara Revlon ni kan. Besh!

Lip gloss Revlon

3 pewarna kuku Revlon dengan pelbagai warna. Suka yang warna peach coklat tu. Sesuai dengan semua produk Revlon lain dalam hamper ni :)

Semua hadiah dalam paperbag Revlon. Design paperbag ni sama macam yang aku dapat dulu. Boleh tengok kat entry bertajuk: Won Revlon hamper worth RM259! Terima kasih banyak pada penaja Revlon dan Blu Inc atas pemberian yang sangat bermakna ini. Memang besh!

Macam biasa... anak dara ni yang terlebih excited. Dia memang suka melaram dengan alat make up aku. Pantang tengok aku bermake up, beria minta dimake up kan sekali hohoho.... Ayat standart untuk situasi ini. "Mummy punya, Mia punya... Mia punya, Mia punya!" hahahah... ps: sejak dua menjak ni aku memang tak beli dah alat make up. Semunya ditaja, alhamdulillah :D

16 comments:

cikceriacorner said...

wan..tahniah..rejeki ramadhan..hehhe

Wansteddy Tales said...

Trimas kak Teq~ alhamdulillah :)

rusna wana said...

besh nya dpt hadiah revlon..mahal2 lak tu..rezeki wan lagi lah ..hehee..
make up revlon ni long lasting tau..terutama yg foundation tu..

deqlis said...

tahniah Wan...leh melaram raya nanti:-)

Lin Azlina said...

leh lah make up bets time raya nanti..bestnya...syok bila dapat adiah...tahniah

Memo_Hazel said...

Tahniah kak wan. rezeki bulan Ramadhan. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah ala2 artis makeup pun ditaja

Wansteddy Tales said...

rusna wana ~ trimas kak Rusna. Memang besh produk revlon ni. Kalau nak beli rasa seram sejuk nak bayar. Tp alah membeli menang memakai. mmg besh :)

Wansteddy Tales said...

deqlis ~ trimas Deqlis... hakak xpandai makeup2 ni masalahnya hhahaha

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ Trimas Lin, alhamdulillah... jimat bujet make up beberapa bulan. Kalau tidak, utk kos make up saja kena leburkan duit juga:)

Wansteddy Tales said...

Memo_Hazel ~ alhamdulillah Memo. Syukur sangat2.. mudah2an rezeki buat akak berkekalan, amin...

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ hahahaha... ditaja pn sempena join contest je Ila laling ;)

Liza said...

Bestnya Wan. Geram and envy bila tgk org selalu menang contest tp diri sendiri malas nak join. Haha..

Mama Zharfan said...

congrats wan! u are so lucky :) ni based on lucky draw kan :) me antar gak tapi tak menang pun :(

Wansteddy Tales said...

Jom la join Liza ;D dapat xdapat tolak tepi. untung sabut, manatau Liza menang hadiah besh2 nanti ><

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ blm masuk rentak lagi tu k.suziey. nnt2 mesti menang banyak tu ;)