Nuffnang

Tuesday, September 27, 2011

My Tokidoki Icon CONTEST

Wan sertai sebuah contest design anjuran Parkson facebook. Hantar dua design, cuma satu yang dipilih ke final untuk sistem voting. Jujurnya recycle design lama sebab kesibukan dengan pelbagai kerja lain. Tapi design ni belum pernah digunapakai justeru rasa molek sangatlah cuba masuk. Manalah tahu ada luck! hehe... Mohon jasa baik kawan-kawan yang prihatin tolong vote design simple ni yeh. Caranya mudah je, cuma like dan titipkan komen ringkas ke dalam entry Wan. 

 
Untuk memudahkan kalian, sila klik link di bawah:

Copypaste ayat ini sahaja dalam my entry: "My Tokidoki Icon"

So far baru sorang je vote dengan betul! huhu... Jadi harap-haraplah dengan entry ni dapat terangkan cara vote dengan lebih tepat. Dan lebih ramai yang sudi vote huhu.... Ada jemput beberapa rakan designer join sama. Tapi rata-rata menolak nak sertai sebab sistem voting ni melemahkan semangat kata mereka. Dan Wan pun setuju... huhu...

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam wan..K.atie dah vote,xtau la betul tak caranya tuh:).Good Luck ya!

shidasyakirin said...

dah vote..
good luck wan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nanti ila vote.. kat umah ye..