Nuffnang

Tuesday, November 1, 2011

Ubah layout Blog jadi boring

Owh saja ubah design blog pada layout lama. Lebih kuranglah. Aku lupa macam mana aku hias blog dulu.  Header pun gunapakai design lama. Ya... kosong. Aku pun tengok murammmm je blog ni. Harapkan warna pink je sebagai warna keceriaan. Jujurnya sebagaimana kosongnya blog ni, begitulah kosongnya hati aku rasakan. Truly depression. 

Kenapa ubah layout? Contest hias blog anjuran Utusan dah habis. Result pun dah keluar. Nak tahu sapa pemenang, google la sendiri. Aku malassss... Sah-sah bukan aku ye. Kalau aku yang menang, dah tentu aku kekalkan layout lama barang dua tiga bulan lagi kehkehkeh... Satu lagi khabar duka sebenarnya.

Siap update blog. Aku malas nak menulis sebenarnya. Bikin melalut je lebih terkilan :P

6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dapatkan mood ceria tue semula yeeeeee.. tak mo wan susah2 hati... senyum selalu..updatelah umah baru kat putrajaya tue..

Wansteddy Tales said...

teruk betul mood wan kebelakangan ni. tahap depression jugak ni :(((

AyuArjuna BiGoshh said...

pergi bercuti wan tenangkan fikiran :)

AyuArjuna BiGoshh said...

pergi bercuti wan tenangkan fikiran :)

AcuRose said...

layout ni pun ayu juga wan.
wlau siapa pun pemenang nya just jgn give up. Next turn wan lak..insya'allah. amin.

Wan_hazel said...

dah habis dah kontes tu...wan pun dah taw ape maksud kreatif tu kak...ape2 je lah...