Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, November 9, 2011

Won Benefit hamper worth RM500!

Produk Benefit ni antara hamper termahal aku terima. Pada mulanya aku tak baca habis surat tuntut hadiah yang diberikan oleh Blu Inc. Tapi bila hadiah dah sampai, barulah aku baca keseluruhan surat dan dapati nilainya sungguh mengujakan. Alhamdulillah... Menangi hamper Benefit bernilai RM500 dari majalah Female. 
 
Antara produk yang terkandung dalam paperbag ni:  Triple Performing Facial Emulsion Spf 15 PA++ 50.3ml For All Skin Type,  Total Moisture-Facial Cream 48.2g For Normal to dry skin, Cleanse Refined Finish 127.5g For All Skin Types, Lokin' to Rock Rita Parfume 30ml. Untuk maklumat lanjut mengenai produk Benefit boleh rujuk laman web Benefit Cosmetics.

Yang paling disukai Lokin' to Rock Rita Parfume. Pakagingnya gempak betul. Siap ditempatkan dalam kotak macam almari baju. Lengkap dengan laci-lacinya dan aksesori tambahan. Memang besh dan menarik. Terima kasih pada Blu Inc!

4 comments:

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh! congrats wan!

Khairul Selamat said...

Hu3... menang, menang dan menang lagi!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

bessssssssssh..............

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrrrrrr..wan female ne kena buat slogan ke??