Nuffnang

Friday, November 4, 2011

Won XIXILI voucher worth RM150

Alhamdulillah... ini rezeki yang menarik. Kebelakangan ni jarang menang voucher untuk pakaian dan sebagainya. Justeru rezeki kali ni sangat menghiburkan hati. Terima kasih pada penganjur CLEO dan XIXILI. Hadiah saguhati mendapat voucher XIXILI bernilai RM150.

Minggu lepas dah jengah XIXILI di Midvalley. Tapi jengah dari luar je. Belum masuk butiknya lagi. Bolehlah tebus voucher ni sebelum 30 November. Nak tengok koleksi produk XIXILI boleh tengok dalam laman web ini: XIXILI

6 comments:

Mama Zharfan said...

memang sgt besh :) me menang dari blu in--me redeem dpt 2 items :) puas ati :)

Devi da Lil' DeviL said...

wah congrats..lately banyak menang voucher/hadiah dari majalah. u memang terbukti Ratu majalah. hehehe..beli mag boleh menang hadiah, menimba ilmu dan claim income tax..berbaloi kan?

Wansteddy Tales said...

Mama zharfan - mahalkan produk xixili ni. Wan semak
Online je dah ternganga. Tp dsgn2nya semua mengiurkan! Ehehe..

Wansteddy Tales said...

Devi ~ tq Devi :D

Ratu tu agak daring untukku ahaha.. Walaupun menang, jarang berpeluang menang grand prize. Tp syukurlah stakat ni blm putus lagi rezeki. Inilah saja antara contest yg boleh sedapkan hati wan. Harap2 masih ada rezeki2 wan dgn magz contest :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyeeeeeeeeee dapat beli bra mahal2 hehe

Wansteddy Tales said...

Baby ~ alamak! hahahaha