Nuffnang

Wednesday, November 16, 2011

Won Listerine Guardian Spend & Win Contest

Hadiah sempena sertai Listerine Guardian Spend & Win Contest anjuran Guardian. Alhamdulillah menangi voucher Guardian bernilai RM100! Hadiah saguhati saja. Kak Suzi menang hadiah superb besh melalui nama hubbynya. TV LCD 40". Rasanya kak Suzi menang hadiah tempat kedua. Tahniah pada Kak Suzi!

Tak sangka lekat jugak menang. Contest base slogan ni.  Ada yang bertanya tips-tips menang contest slogan. Jujurnya aku mengaku tak cekap langsung slogan contest. Selalunya aku amalkan slogan beritma, macam pantun tu. Tak kisahlah dalam bahasa melayu ke english ke. Janji hujung kata tu macam ada kesinambungan dan seragam. Soalnya intipati slogan tu berkesan ke tak di hati penganjur? Tak tahu. Sebab tu aku memang taruh harapan tipis untuk menang mana-mana contest base slogan. 

Kalau nak dapatkan tips yang lebih berkesan. Kenalah berguru dengan otai contest. Masalahnya aku ni jenis malu nak minta tips dengan kawan-kawan. Walhal ramai ni otai-otai yang selalu menang grand prize. Sebaiknya study sedikit demi sedikit. Kalah atau menang, tawakal sajalah. Contest bergantung pada nasip baik juga sebenarnya. Kalau dah tersurat sudah rezeki. Join 1 penyertaan pun boleh menang besar.  Terbukti dengan kemenangan mega Mira melalui contest Royal Gold yang lepas. 20K emas!!! Tak ke superb namanya tu! Tahniah Mira.  Atau join berpuluh-puluh penyertaan sampai habis beratus-ratus, ribu riban. Habuannya... takde. Sebab tu usaha, doa dan tawakal usah lekang. 

Semoga kita dipermudahkan jalan. Diberi ilham ketika membuat karya contest. Dan terus dimurahkan rezeki selalu! Amin...


6 comments:

Cute Mum said...

amin..
TAHNIAH!
me nak sangat join contest offline..
tapi tuelah..
budjet jer yang belum ada..
kalo modal kecik2 boleh lah lagi...

ctnurkhijah said...

tahniah...
syok tengok ramai yg menang..7E & guardian selalu buat contest yer.. kat sini ada guardian tapi ct p tengok tak de pun borang contest...ataupun sesetangah cawangan je yg buat contest ni...

Mama Zharfan said...

congrats!!!
memang kalau dh rezeki, satu entry pun boleh menang Rm20k mcm mira :) memang can't beat her winning in terms of value :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak macam wan yang blacksmore tu kan? dpt saguhati.

tahniah laa :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah wan.. alhamdulilah ada gak yg lekatkan?

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah wan....


moga terus murah rezeki ya :)