Nuffnang

Friday, November 25, 2011

Won NuTeen Contest

Menangi hadiah saguhati sempena sertai Contest NuTeen. Contest base lucky draw. Senang je, cuma beli produk NuTeen bernilai RM15 dan isi form. Tak target menang pun sebab aku cuma hantar satu penyertaan. Syukurlah lekat juga hadiah saguhati.

Tiket konsert yang tak ditebus. Sebab pertama, aku memang tak suka tengok konsert. Tak suka berdepan dengan kelompok terlalu ramai dan menyesakkan. Sebab kedua, aku tak kenal penyanyi ni. hehe... Nak bagi kat mana-mana kenalan pun tak sempat sebab hadiah ni dituntut hari jumaat. Konsert ni berlangsung malam sabtu! Kalau nak bagi by hand ok la, kan.

Antara produk NuTeen yang diberikan. Acne & Pimples Away Cleanser, Acne & Pimples AwaySleeping Mask dan Acne Away Gel. Terima kasih pada penganjur, NuTeen dan Ginvera Marketing!

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan!

Nisa Greennnpanda said...

congrats wansteddy~!! ye la, xyah la gi konsert tue..dpt produk2 tue pun dh ok..hehe..

Lin Azlina said...

MMG BERTUAH KAN...ANTAR SATU PENYERTAAN JER LEKAT JUGAK :) TAHNIAH